x

Karleuša mijenja ime zbog majke: U javnosti će i dalje biti JK, ali Jelenino ime neće više biti isto!

Jelena Karleuša riješila je da svom imenu doda još jedno - Divna, u znak zahvalnosti i sjećanje na nedavno preminulu majku. Pop pjevačica i dalje je očajna i odbija da njene mame, s kojom je bila veoma bliska, više nema. I pored toga što se njeno zdravstveno stanje sada popravilo, pa je počela da spava i jede, ona i dalje stalno priča o Divni i vrlo često se rasplače.

 Naš izvor blizak Karleuši rekao nam je da je na neobičan način odlučila da se oduži pokojnoj majci za sve što je učinila za nju.

- Jeleni mnogo znači podrška prijatelja i članova šire porodice koji su stalno uz nju. Uspjela je malo da se oporavi od ogromnog šoka i bola, ali je i dalje stalno tužna i depresivna. Kada govori o Divni, odmah se rasplače i sjeti se se svega što se dešavalo prethodnih dana. Meni je rekla da, kad prođe još neko vrijeme, planira da svom imenu doda i ime pokojne Divne, jer će joj to mnogo značiti. Smatra da bi na taj način nekako stalno bila povezana sa majkom, a ujedno bi joj se tako i zahvalila za svu podršku i ono što je činila za nju dok je bila živa - kaže naš sagovornik.


Pjevačica je svesna da njen život i sve što se dešava oko nje zanima javnost, ali ipak nema namjeru da govori o ovim bolnim trenucima kada se bude vratila na scenu.


- Odluku da svom imenu doda Divnino Jelena je donijela iz ličnih razloga i to će pisati samo u njenim dokumentima. U javnosti ona će i dalje biti Jelena Karleuša kao i do sada. Mislim da će tu formalnost završiti za mjesec ili dva. Ali sigurno je da o tome neće govoriti, kao što vjerujem da neće pričati neko vrijeme ni o Divni, jer je sve to previše bolno za nju. Njih dvije su bile mnogo vezane jedna za drugu punih 40 godina i ovo kroz šta Jelena trenutno prolazi sasvim je razumljivo. Poznajući njen borbeni duh, siguran sam da će se za nekoliko mjeseci vratiti svom poslu, ali više nikada neće biti ista osoba. Divna joj je bila veliki oslonac i podrška i ta praznina će se uvijek vidjeti i primjećivati kod Jelene - zaključio je izvor. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.