x

gostovanje na pinku glavna tema

Karleuša napala glumce koji su učestvovali u protestima: Telekom finansira sve filmove i serije, odakle vam pravo da demonstrirate protiv Vučića?

Jelena Karleuša je nakon četiri godine gostovala na TV Pink. U emisiji "Hit Tvit" je, između ostalog, kritikovala glumce koji su podržali proteste "Srbija protiv nasilja" i stala na stranu Aleksandra Vučića.

"Državna firma Telekom finansira sve serije i sve filmove u ovoj zemlji, a glumci koje, znači, država direktno finansira, kače na svoje društvene mreže, zbunjujući narod da ova država nije dobra. Sad je pitanje - rođaci, ko vam daje pare da vi lijepo živite i s kojim pravom vi, koji lijepo živite, jer mnogo se serija snima i nikada glumci nisu bili bjesniji, čast izuzecima pa se postavlja pitanje ko je tu lud? Mislim, onda nemojte da glumite u serijama i filmovima, nemojte da uzimate pare od države i idite demonstrirajte protiv Vučića. Samo moramo da budemo fair play i da kažemo onako kako jeste. Ovdje je kao neka, s oproštenjem, sprdnja"; kazala je.


Zoran Birtašević, menadžer Jelena Karleuše, je za portal Nova.rs negirao navode Đorđa Stankovića kako je Jelena od Telekoma dobila milion i po eura.

"U pitanju je neistina i ne znam iz kog razloga izmišljotina bez ikakvog dokaza. Niti je to ikakav tačan podatak niti postoji ikakav projekat za koji se dogovaraju takve cifre, pogotovo ne u Srbiji. Ne znam zašto je to taj čovjek izgovorio i šta je njegov krajnji cilj, ali očigledno nije dobra namjera", kazao je.

.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.