x

KAŽE DA JE SVE OBMANJIVAO

Karleuša o pokojnom Laći: Ucjenjivao me, prijetio, a njegove pjesme sam kupovala iz sažaljenja!

Jelena Karleuša na svom Instagram profilu objavila je poduži tekst u kojem je opisala svoju saradnju sa tekstopiscem Milanom Laćom Radulovićem koji je preminuo krajem prošle godine.

Jelena je najprije otkrila da je nekoliko pjesama na njenom novom albumu napisao upravo Laća i da mu ih je ona "uredno unaprijed platila".

"Nažalost, Laća je u posljednjoj fazi života imao veliki životni problem, a to je zloupotreba opijata. U takvom stanju on me je puno puta molio da mu dajem novac unaprijed, za budući rad, koji se na njegovu žalost nije desio. Kada je pritisak postao preveliki, kada sam odlučila da za njegovo dobro ne želim davati novac koji će trošiti na opijate, Laća je počeo da mi prijeti objavljivanjem tih tekstova što je na kraju i počeo da čini u stanju rastrojstva, pa mi se kasnije i izvinjavao - što znate", napisala je Jelena.


"Laća nije samo to uradio, on je u isto vrijeme, iste tekstove koje je pisao za mene i koje sam ja, ponavljam, uredno kupila, odlučio da proda drugim pjevačima", dodala je između ostalog.

"Novac mu je bio prijeko potreban jer je narkomanija najveće zlo, veće od svake bolesti i muke. Znači, ne samo da me je ucjenjivao, prijetio, objavljivao moje plaćene tekstove, nego ih je ponovno prodavao i tako sve obmanjivao", objasnila je pjevačica.


Potom je objavila jedan od tekstova koji joj je Laća prodao pod nazivom "Koka" te dodala da ga je kupila iz sažaljenja te da se neće naći na njenom albumu.

Podsjećamo, sin Marine Tucaković, 36-godišnji Laća pronađen je mrtav u Izraelu, a preminuo je dok je bio pod dejstvom nedozvoljenih supstanci.

.

.

.

..

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.