x

ne štedi

Karleuša pjevala za doček u autfitu od 7.885 eura! JK se uvijala u Balenciagi od glave do pete, samo za naočare pukla 1.000 eura!

Jelena Karleuša održala je spektakularan novogodišnji nastup u poznatom beogradskom hotelu.

Kao i do sada, ona je svoje fanove oduševila specijalnim kostimima o kojima će se još dugo govoriti. Ona se najprije pojavila u providnom, jednodijelnom kostimu sa srebrnim šljokicama, koji je otkrivao crni donji veš, dok je na glavi nosila detalj koji je asocirao na čuveni brazilski karneval.


U drugom dijelu nastupa, JK je raspametila publiku futurističkim metalik stajlingom, i to jednog od njenih omiljenih brendova - "balensijaga". Pjevačica, po običaju, nije štedjela ma kostimima za novogodišnju noć, pa je tako veći dio svog honorara potrošila na krpice, koje će, poznajući nju, obući samo jednom.


Podsjetimo, JK je nedavno počela da dobija prijeteće poruke i poruke uvredljive sadržine jer je fan "balensijage" i rado nosi njihove stvari, a ovaj modni brend nedavno se našao na udaru javnosti jer su u kampanji za predstojeću kolekciju u reklamne svrhe korištena djeca, koja poziraju s plišanim medvjedima koji na sebi imaju sadomazohističke elemente, što je naišlo na brojne osude širom svijeta.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.