x

Bahata i bezobrazna

Katarina Grujić pozvala novinare na rođendan pa ih istjerala!

Poznate ličnosti vole da svoje važne datume obilježavaju u prisustvu medija koji potom javnosti prenose kako su zvanice uživale u glamuru i luksuzu. Tako je i Katarina Grujić slavila gotovo sve svoje rođendane, a planirano je bilo da tako proslavi i 29.

Na adresu svih redakcija, nekoliko dana prije rođendana, stigla je pozivnica sa sljedećom sadržinom:

- Pozivam te da u četvrtak, 20. maja, svojim prisustvom uveličaš proslavu mog 29. rođendana sa početkom u 17 časova. Vaša Katarina Grujić.


Upravo zbog te pozivnice, mnogobrojne novinarske ekipe došle su na mjesto dešavanja, kako bi ispratile Katarinin rođendan. Međutim, pjevačica je odjednom, u posljednjem trenutku promijenila mišljenje, a i ponašanje. Iz kulturnog, sve je preraslo u veoma nekulturno, piše Kurir.


Katarina nije željela da se spusti u salu za slavlje, sve dok pripadnici sedme sile koji su bili među zvanicama i koje je ona lično zvala nisu napustili događaj. Šta je bio razlog ovakvog bahatog i bezobraznog ponašanja pjevačice, to zna samo ona. Ipak, kapija koja je na kraju zatvorena tik ispred mnogobrojnih ekipa, čini se da će biti zatvorena i njoj.

Mnogo veće i ozbiljnije zvijezde ne ponašaju se tako, a Katarina tek treba od njih da uči.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.