x

Kija muvala Teodosića pred bivšim!

Rijaliti-pobjednica i pjevačica Kristina Kockar proslavila je u nedjelju uveče 30. rođendan, a kako Srpski telegraf saznaje, Kija je na sve načine pokušavala da privuče pažnju košarkaša Miloša Teodosića, pored kog je sve vrijeme igrala. Naime, Kockareva je žurku napravila prvo u svom stanu na Zvezdari, a veselo društvo se kasnije prebacilo u popularni prijestonički splav "Money", gdje su nastavili da se provode do jutra.

- Kija je napravila proslavu za svoje društvo povodom svog 30. rođendana, pa je na više mjesta uživala sa svojim prijateljima. Kija je poslije ponoći rezervisala separe na jednom splavu, gdje se do jutra provodila, a sve vrijeme je pokušavala da flertuje sa Teodosićem. Košarkaš se na istom mjestu smjestio nedaleko od Kristine za šankom, gdje je pio piće sa drugarima, a kad je primijetio rijaliti-zvijezdu u blizini, samo se nasmijao. Kiji se košarkaš, po svemu sudeći svidio, pa joj je prijalo što privlači njegovu pažnju, jer je često gledao u nju - priča naš izvor, koji se zatekao na licu mjesta.


Kako dalje saznajemo, sve to je posmatrao i sin poznatog beogradskog biznismena Osmana Karića Stefan Karić, kog je Kija takođe pozvala na svoj rođendan.

- Kristina je na svoj rođendana pozvala i bivšeg partnera Stefana Karića, sa kojim je i poslije kratkotrajne veze ostala u dobrim odnosima. On je na žurki bio jedan od najveselijih zvanica, a Kristina je na društvene mreže neprestano objavljivala kako se društvo provodi u izlasku. Karić je vidio da je Kristini Teodosić privukao pažnju, ali joj je jasno stavio do znanja da mu to ne smeta, s obzirom na to da su oni odavno prekinuli svoju romansu - priča sagovornik.


Kockareva nije propustila priliku ni da se zahvali svima onima koji su joj na društvenim mrežama čestitali rođendan, pa je napisala podužu poruku na svom Instagramu. 

- Hvala svima na divnim željama. Sve sto je ružno ostavila sam iza sebe sinoć kad je sat otkucao 00.00. Vjerovatno ću u životu ostavljati ružne stvari iznova i iznova, ali to je život. On je sastavljen od lijepih i prelijepih stvari, i to treba cijeniti. Hvala svima koji su došli da sa mnom proslave moj 30. rođendan. Prijatelji, muzika i vino - napisala je Kija na svom profilu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.