x

KIJA PLAKALA NAKON RAZVODA OD SLOBE: Ono što su rekli po izlasku iz suda, zaprepastilo je sve!

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović konačno su se razveli. Poslije nekih pola sata Kija i Sloba su napustili sud u Zrenjaninu, a jedna rečenica iznenadila je prisutne.

"Teško je. Čudno je. Sad ćemo zajedno kući da odemo, ja ću da je odvezem. Ponudio sam se", rekao je Sloba i time šokirao mnoge.

Kija Kockar je priznala da je tužna ali da je najbolje rješenje bilo da se razvedu.



"Normalno. To je to. Umorna sam. Ovako je najbolje. Najvažnije je da ostanemo jedno drugom podrška", rekla je Kija kroz suze.

"Uvijek ću biti tu za nju i biću joj podrška", dodao je Radanović.


(Alo.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedocanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoc moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži nacin da dode do ljubavnika natrag kontaktirati Dr.Agbazara na WhatsApp: { +2348104102662 } ili putem e-maila na: { [email protected] } Ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik opet se vracaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazaru