x

ogromna novčana kazna

Koliko Baka Prase gubi para dnevno zbog toga što mu je Željko Mitrović ugasio Jutjub kanal?

Jutjub kanal Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, jutros je ugašen, što je nanijelo ogromnu novčanu štetu Prasetu, s obzirom na to da on na dnevnom nivou dobija ogromnu količinu zarade od pregleda na svojim klipovima.

Prema ranijim pisanjima medija, ali i navodima drugih jutjubera i komunikacije sa sponzorima, Baka Prase je samo od pregleda na Jutjubu mjesečno zarađivao više od trinaest hiljada eura.

Način dolaska do zarade je sljedeći: Velikim brojem pregleda, a Baka Prase je po klipu na dnevnom nivou dobijao i nekoliko stotina hiljada pregleda, dok je svaki njegov klip imao više od pola miliona pregleda, Jutjub omogućava sponzorisane reklame. Reklame koje iskaču na klipovima na Jutjubu donose određeni procenat zarade vlasniku kanala na kojem se pojavljuju.


Pored toga, Prase je u gotovo svakom svom klipu imao određene sponzorske dilove. Reklamiranjem određenih proizvoda u video klipovima dobijao je dodatne desetine hiljada eura.

Njegov kanal je imao više od dva miliona pretplatnika iz cijelog regiona.

Gašenjem kanala, Jutjuber je ostao bez ovih prihoda.


Podsjetimo, u jeku sukoba sa čelnikom „Pink“ televizije Željkom Mitrovićem jutjub kanal Bake Praseta je jutros ugašen.

U ovom trenutku jednostavno pretragom nije moguće pronaći njegov kanal na ovoj platformi.

Jutjuber tvrdi da mu je kanal ugašen od strane Pink Media Grupe, i to samo nekoliko dana prije nego je najavio dokumentarac o Željku Mitroviću.


„Udarena su mi tri strajka. Kanal mi je ugašen. Dobio sam strajkove na klipovima gdje sam gostovao na Pinku prije 4-5 godina. Ne može jadniji potez od toga“, napisao je jutjuber.

On se ubrzo ponovo oglasio i objavio fotografiju na kojoj se vidi da je najveći broj prijava došao od strane kanala Pink Media Group.

.

.

.

.

.

Izvor: Nova.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Moj bivši i ja smo prekinuli prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se moj muž vratio zauvijek i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili putem viber /whatsapp: +1(425) 477-2744