x

TAJNA NAJPOZNATIJE ESTRADNE ZGRADE

Komšije iz Beograda na vodi otkrivaju: Đani i Slađa su prava seljana, Viki i Jana se ne mirišu! A evo šta je sa nestalom Vranićkom!

Da poznate ličnosti vole da uživaju u luksuzu, nije nešto što već nije poznato. Mnoge zvijezde su, u skladu s tim, uložile novac i sebi obezbijedile luksuzne stanove u možda i najskupljem naselju na ovim prostorima - Beogradu na vodi. Među njima je najviše pjevača, ali ima i sportista, glumaca i voditelja.

Ekipa Kurira je zato posjetila ovaj kompleks i jednu "estradnu zgradu", kako je nazivaju njeni stanari, kako bi provjerili kakve su komšije i šta rade neki od pjevača koji žive u njoj kad ih kamere ne snimaju.

Imali smo sreće, pa smo odmah naišli na Andreja, sina Violete Viki Miljković i Dragana Taškovića Tašketa, koji je užurbanim korakom izlazio iz zgrade u kojoj živi s roditeljima i uputio se ka automobilu koji ga je čekao ispred ulaza. Ubrzo nakon njega, sreli smo i jednu djevojku koja je s nama podijelila zanimljivosti iz života estradnjaka koji su joj prve komšije, piše Kurir.


- Mi našu zgradu zovemo "estradna". Dosta pjevača živi u njoj. Malo je to počelo i da nam smeta, ali to niko nije znao kad smo kupovali stanove. Najčešće viđam Viki Miljković i njenu porodicu, kao i Đanija i njegovu ženu Slađu. Kad god vidim Viki, ona je u mjenjačnici, tu pored zgrade, stalno je u nekoj žurbi. Često joj u goste dolazi i Ceca Ražnatović. Tu u blizini ona ima još jedan stan, koji joj služi kao kancelarija. Prava biznismenka - započela je priču komšinica, a onda osula paljbu po Radiši Trajkoviću Đaniju i njegovoj supruzi Slađi:


- Njih iskreno ne mogu da smislim. Na njih se svi žale u zgradi. Baš su prava seljana. Kod njih u stanu se stalno čuje neka buka. Glasno pričaju, puštaju muziku, viču na terasi. Previše su bahati, ističu da imaju novac, kao da nekog to zanima. Oberseljaci su, selo nije izašlo iz njih. Nemaju osnovnu kulturu. Prekoputa u zgradi im žive i sinovi, tako da i oni dolaze često. Kad se svi skupe, to je pakao. Užas - ispričala nam je ona.


Od stanara ove zgrade saznali smo i zanimljive informacije o Danijeli Vranić, o kojoj godinama nema ni traga ni glasa. Najprije nas je interesovalo kako nekadašnja "kraljica splavova" sada fizički izgleda i da li se mnogo promijenila od posljednjeg pojavljivanja u javnosti.

- Kada smo je posljednji put vidjeli, prije nekoliko mjeseci, bila je i dalje onako punačka. Nije se mnogo promijenila. I ona je boravila tu u zgradi gdje su Viki i Đani. Nije mnogo izlazila, niti je bila nešto druželjubiva. Kao da se skrivala. Valjda se plašila da je neko ne uslika ovdje, jer novinari često svraćaju. Od ljetos je nema. Neko reče da je sad otišla kod roditelja u rodni kraj, a da stan izdaje - rekli su nam ljubazni susjedi.


U ovoj četvrti nekretninu ima i Jana Todorović. Jedan od komšija ispričao nam je da ju je vidio dosad nekoliko puta.

- Mi svi želimo da upoznamo Janinog svekra, za kog se priča da je kupio ceo sprat u kuli. Nju viđam ponekad. Skoro sam baš prisustvovao zanimljivoj sceni, kada su se u zgradi kod lifta srele Viki i Jana. Hladno su se pozdravile, izgleda da se nešto ne mirišu i da nisu u dobrim odnosima. Da li zbog konkurencije ili šta je u pitanju, ne znam. To sam baš upamtio. A s Đanijem je Jana baš u super odnosima - otkrio nam je on.

.

.

.

..

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.