x

uživaju

Kristijan otvorio vrata luks stana! Uložili 15.000 eura u detalje od zlata: Kristina otkrila gdje najviše vole da provode vrijeme!

Kristijan Golubović se sa svojom djevojkom Kristinom Spalević uselio u novi stan.

Golubović je svojevremeno objavio snimak na svom Instagram profilu gdje je podijelio djelić atmosfere sa fanovima, dok je Kristina kitila jelku i bavila se prazničnom dekoracijom njihovog novog doma.

Poznato je da su planirali zajedničku budućnost, što je Golubović svojevremeno potvrdio objavom na Instagramu.


Njihovo novo ljubavno gnijezdo krase reljefi koje je Kristijan izrezbario dok je boravio na izdržavanju zatvorske kazne u Zabeli, a zanimljiv je i klub sto koji se nalazi nasred sobe.

- Kada smo došli u ovaj stan, sve su bili goli zidovi. Kupili smo sve od kašike, pa do većih uređaja koje vidite ovdje. Minimum je uloženo preko 15.000 eura, ako ne i više - priča na početku Kristijan za "Blic" i dodaje:


- Sve je izrađeno po našoj želji. Ikona na zidu nas je koštala preko 4.000 eura, dok je sto u dnevnom boravku rađen od smole i zlata. Ne biste mogli ni čekićem da ga probijete koliko je to čvrsto izrađeno - govori Kristijan.

Sa druge strane, Kristina napominje da je vještija u kuhinji od Kristijana.


- Kristijan voli da pravi italijanska jela i paste, dok sam ja više tip koji je zadužen za neka tradicionalna jela koja Kristijana podsjećaju na djetinjstvo. Voli sve što su mu pravile majka i baka, a ja se trudim da mu upravo to sve i napravim - kaže Spalevićeva.

Kristina ističe da ona i njen partner često uživaju na terasi kada je lijepo vreme.

- Svaki put kada je lijepo vrijeme nas dvoje volimo da uživamo na terasi. Tu se sunčamo, imamo pogled na čitav Beograd i nama ništa ne fali. U ovom domu i okruženju smo pronašli naš mir.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.