x

LUDUJE POSLIJE RIJALITIJA

Kukala da nema gdje da spava, ni šta da jede: Tara Simov se voza po gradu u skupim kolima, a napumpala je i usne!

Tara Simov, koja je nedavno izbačena iz rijalitija i našla se skoro na ulici jer mora produkciji da plati 50.000 eura, a nema navodno ni gdje da spava, sad je objavila je video na Instagramu iz bijesnog automobila.

Snimala se u kolima, nasmijana i sretna, iako prije nekoliko dana, kako je sama izjavljivala, nije imala šta da jede ni gdje da spava.

Tara inače navodno boravi kod drugarice jer joj se porodica Nenada Aleksića Ša nije javljala na telefon, a ono što je mnoge sada iznenadilo i čime je privukla pažnju je to što vozi skupocjeni automobil.


U pitanju je "audi", čime se i sama pohvalila snimajući volan, a na prvom snimku vidi se da iza nje sjedi muškarac koji je uletio u kadar.

Pošto je objavila snimak na društvenoj mreži, mnogi su se pitali odakle joj pare i da "napumpa" usne. Naime, stavljanje hijalurona u usne košta oko 200 eura.

 

Podsjetimo, navodno je Simova dobila Instagram reklamu, mjesec dana za 3.000 eura. Kako je rekao izvor, potrebno je da reklamira jedan proizvod, a pored toga postaje i zaštitno lice na jednoj bosanskoj televiziji gdje dobija još oko 1.000 eura, što je 4.000 eura mjesečno.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.