x

BUKTI RAT JK I SINA MARINE TUCAKOVIĆ

Laća objavio tekst Karleušine pjesme, ona poručila: Ide tužba! Nijedan tekst neće biti na albumu!

Sin pokojne Marine Tucaković, Milan Laća Radulović iz sada nepoznatih razloga povukao je svoje tekstove koje je napisao za novi album Jelene Karleuše "Alfa" i o tome obavijestio svoje pratioce na Tviteru.

- Poruka svima koji čekaju ALFU: Povukao sam sve tekstove! Zbog da jede g..na. Pardon, "Alfa" je ime albuma umjetnice Jelene Karleuše - napisao je sin Marine Tucaković, što je Karleušine fanove ostavilo u šoku, pa su se mnogi pitali u čemu je problem, ali on nije želio da objašnjava razloge za ovu svoju odluku.


Nedugo nakon toga, Laća je na ovoj društvenoj mreži objavio i tekst balade "Runde", za koju su mnogi pretpostavili da je napisao za novi album JK koji je uveliko u pripremi.

- Ponovi runde, krvave mi suze, samo neka čuje, živa je i tu je - glase stihovi ove pjesme.


Kada je do Jelene došla informacija da je Milan na Tviteru objavio prekid njihove saradnje i tekst pjesme koja je trebalo da se nađe na njenom novom projektu, fanovima je na Instagramu kratko poručila:

- Nijedan tekst autora Milana Radulovića Laće ne nalazi se na albumu "Alfa" - istakla je JK.


Kako bismo saznali zašto je došlo do ovakve situacije i šta je prouzrokovalo Laćine uvrede na račun svoje nekadašnje bliske prijateljice i saradnice, pozvali smo Jeleninog PR Zorana Birtaševića da bismo čuli i Jelenin zvanični komentar.

On nas je uputio na svoj Tviter nalog, na kome je o cijeloj situaciji napisao sljedeće:


- Laća je ukupno napisao tri teksta, od ukupno 16 pjesama i nijedna od tih pjesama neće biti na albumu. U pitanju je dio jedne brže i dva cijela teksta za balade. Nikakav problem. Nažalost, šta se dogodilo niko od nas ne zna. Naglasiću da je još prije godinu dana isplaćen za svoja dva i po teksta. Izgleda da je u pitanju nekakvo alterirano stanje. Ovo ni na kakav način ne ugrožava projekat, osim što te dvije i po pjesme neće biti na albumu - napisao je Zoran, pa dodao kakve će sljedeće korake preduzeti tim JK povodom ovog skandala:

- Malo je reći koliko je ružno sarađivati sa neprofesionalnim tekstopiscima, koji iz čista mira, tekstove koji su plaćeni i odavno snimljeni, objavljuju na internetu, iz njima znanih razloga. Svakako naša pravna služba će ovaj put reagovati. Apelujemo na izvođače da paze sa kim sarađuju - naveo je Karleušin PR.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.