x

LAVINA EMOCIJA ISPRED PORODILIŠTA, Ljuba Perućica ne može da prestane da plače: „Ovo do sad nisam doživio“

Popularni pevač Ljuba Perućica prij tri dana ostvario se prvi put u ulozi oca zbog čega već danima ne može da sakrije emocije, ali i suze radosnice.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Ljuba je upravo stigao ispred porodilišta po svoju suprugu i sina prvenca.


Ljuba Perućica stigao po ženu u porodilište

Sa osmjehom od uha do uha svoja osjećanja podijelio je sa pripadnicima sedme sile, ali i otkrio da mu se prvi put u životu dešava da ne može da prestane da plače.


-Hvala svima, ovo je neka emocija koju do sada nisam doživio. Par godina nisam plakao koliko sam plakao ovih dana. I Katarina je emotivna, ona je super, sve je dobro prošlo, beba je odlično, jedva čekam da ih vodim kući- istakao je pjevač za Blic, a potom otkrio da je prisustvovao porođaju.

Bio sam od početka do kraja sa njima. Porodila se carskim rezom, ja sam bio prvi koji je ostvario kontakt sa bebom pošto su nju uspavali. Rijetko koji otac se usudi da prisustvuje porođaju, ja bih to ponovio, i sigurno ću ponoviti. Nije toliko strašno, ženama znači podrška, to je ozbiljna stvar i to nije lahko, ja se divim ženama posle ovoga. Kaći je značilo što sam bio tu. Svi su kod kuće spremni i čekaju da vide bebu!

Par je sa osmijehom na licu i malenim Aleksejem ispozirao pred okupljenim fotoreporterima, a Ljuba je kao pravi džentlmen svojoj supruzi doneo predivan buket cvijeća i dočekao je poljupcima.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Grand.nova.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.