x

Lazar se ispalio: Pričao da je imao se.s sa Aleksandrom, a sada objavljene poruke u kojima je moli da upozna Davida!

Tokom dana u "Zadruzi" se povela priča o odnosu Aleksandre Subotić i Lazara Jeremića. I dok Aleksandra tvrdi da je sa bivšim fudbalerom bila u isključivo drugarskim odnosima, te da su se dopisivali uglavnom o njenom tadašnjem vjereniku Davidu Dragojeviću, Jeremić je svojim današnjim priznanjem izrekao niz optužbi koje su šokirale sve!

Naime, on je u emisiji "Radija Amnezija" danas izjavio da se sa Subotićevom vidio četiri puta, a da su se od toga našli u stanu njegove drugarice u kojem su, kako kaže, imali se.s. Ovi navodi žestoko su isprovocirali Subotićevu, koja je uletjela u studio radija i svima stavila do znanja da Jeremić iznosi laži, a da su, za razliku od njegovih, njene tvrdnje tačne govore i njihove prepiske sa Instagrama.


Naime, kao što se može zaključiti u porukama koje su Aleksandra i Lazar razmjenjivali na Instagramu, u pitanju je bila drugarska komunikacija gdje riječi nije bilo o udvaranju, zavođenju, a kamoli se.su.

Naprotiv - Lazar se kod Aleksandre raspitivao upravo za Davida, za kog se već mjesecima šuška da je u njega zaljubljen, te mu je slao poljupce putem ove društvene mreže i tada njegovoj vjerenici poručio da jedva čeka da ga upozna.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.