x

Ljekari su Dei Đurđević spasili ruku, ali naredna 72 sata su presudna!

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros ispred KBC 'Dragiša Mišović' tri osobe su povrijeđene, a među njima je bila i voditeljka Jutarnjeg programa "Novo jutro" televizije Pink, Dea Đurđević.

Ona je, kao i ostali povrijeđeni, zbrinuta na VMA a najbolji tim ljekara radio je na tome da stabilizuje zdravstveno stanje popularne voditeljke.

Kod bolnice "Dr Dragiša Mišović" došlo je do sudara dva autobusa i tri automobila.

Do udesa je došlo tako što je Dea imala lakši sudar sa drugim automobilom. U trenutku kada je iz vozila izašla kako bi se sa vozačem dogovorila šta da rade na nju je naletio autobus i otkinuo joj ruku.


Iako se prema prvim informacijama mislilo da su joj ruku amputirali ljekari na mjestu nesreće, to se nije dogodilo.

Dea je hitno prevezena na VMA, a otkinutu ruku su ljekari "stavili na led" i na sve načine pokušavaju da je spasu kako ne bi ostala bez nje.

Kako javlja Pink, operacija kojoj je voditeljka bila podvrgnuta je završena uspješno i ona se oporavlja. Sve vrijeme uz nju su na VMA njena majka Nena i dečko, novinar Mladen Mijatović, javlja Pink.rs.


- Hvala ljekarskom timu, medicinskom osoblju, Hitnoj pomoći, policiji na profesionalno obavljenom poslu. Još jednom su pokazali da Srbija ima vrhunske stručnjake na koje svi treba da budemo ponosni - izjavio je Mladen za Pink.rs.


Operacija je, prema riječima ljekara, obavljena uspješno, a voditeljka se probudila.


- Operacija je prošla mnogo bolje nego što smo se u prvi mah nadali - kaže za Informer jedan od ljekara koji je učestovao u zahvatu i dodaje:

- Proradile su arterije i vene, presudni su sljedećih 72 sata, uglavnom Dea je van životne opasnosti, sada je samo pitanje u kolikoj mjeri će funkcije njene ruke ostati sačuvane. Ipak, ponavljam, prošlo je daleko bolje nego što smo očekivali.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.