x

imaju posebne uslove

Ljubavnici isplanirali ozbiljnu rijaliti karijeru: Zvezdan i Anđela već dogovorili Zadrugu 7, veći honorar, a imali su čudan uslov!

Zvezdan Slavnić (46) i Anđela Đuričić (22) su bili na razgovoru sa produkcijom gdje su dogovorili ulazak u 7. sezonu Zadruge. Sin legendarnog košarkaškog stručnjaka Moke Slavnića i njegova 22 godine mlađa ljubavnica navodno će nastaviti da žive pred kamerama Pinka!

Par je razgovarao sa produkcijom megapopularnog rijalitija i, između ostalog, tražio da u novoj sezoni ne bude Zvezdanova bivša žena Ana Ćurčić (46).

- Zvezdan i Anđela isplanirali su da uđu u "Zadrugu 7" kao par! Mada je Slavnić želio da se sam takmiči u narednoj sezoni, Đuričićeva ga je ubijedila da to ipak urade zajedno. Rekla mu je: "Nigdje ne ideš bez mene! Ako ćeš ti u "Zadrugu", i ja ću sa tobom!". Zvezdanu se ta ideja nikako nije dopala, govorio joj je da će biti pod većim pritiskom zbog nje, ali je na kraju pristao - otkriva dobro obaviješten izvor.


Prema njegovim riječima, ljubavnici su već bili na pregovorima s produkcijom.

- Bili su na razgovoru i tražili su veći honorar nego što imaju ove sezone. Zahtijevali su od produkcije da im garantuje da Ana neće biti u "Zadruzi 7", ali su im oni odbrusili da takve uslove ne mogu da postavljaju i da o tome nema razgovora!


Mada se Anđela i Zvezdan često svađaju i mire, čelni ljudi Pinka su sigurni da će njihova ljubavna priča dostići vrhunac u narednoj sezoni - priča izvor i dodaje da ljubavnici nisu odustali od planova da se vjenčaju i imaju djecu.

- I dalje žele dva sina i kćerku, kao i stan u Beogradu! Međutim, da bi to sve ostvarili, treba im novac. Zato su smislili da zajedno uđu u narednu sezonu "Zadruge".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.