x

LUDNICA U PAROVIMA: Benjaminovi roditelji ušli u rijaliti da ga izvedu! Njegov otac napravio šou sa Žizelom, dok on strepi da im ne puste snimak s*ksa sa Milicom! (VIDEO)

Benjaminovi roditelji su u vili, ali situacija je veoma zategnuta. Izet i Silvana nisu ponosni na svog sina, zbog pređašnih događaja koje je njihov sin napravio.  Međutim, ono što je još više odvuklo pažnju jeste video na kom je prikazan s*ksualan odnos između Benjamina i Milice Štavljanin.


- Ne bi bilo lijepo da pred majkom pustite taj video - izjavio je Benjo, osjećajući zbog čega su roditelji večeras prevalili toliki put, koji su došli sa ciljem da svog sina izvedu iz vile.

- Što ne bi pustili snimak - upitala je voditeljka, te joj Benjo odgovorio:


- Pa nije mi prijatno zbog tog snimka. To se desilo, bilo je ružno to što se desilo, bio sam u alkoholisanom stanju, zato ne bi bilo lijepo da to pustite.



Izet, Benjaminov otac, takođe je došao sa ciljem da svog sina odvede iz rijalitija zbog ponašanja. Međutim, kako se pozdravio sa sinom, pažnju mu je uzela jedna takmičarka u vili: 



- Žižela, ti si moj junak - izjavio je Izet i krenuo ka Ivani ne bi li odigrao ples sa njom. Povučena atmosferom, Žizela je momentalno ustala i zasplesala pred očima Benjine mame sa Izetom i time napravili totalni šou program još na početku.


Samo par minuta nakon toga, progovorio je i bivšoj snajci, a to je Izabela, ali ne Anderson:

- Ova Bels se meni sviđa, to je taj tip djevojke za mog Benju - izjavio je Izet, a potom ga je voditeljka Anđela upitala šta misli o Izabelinoj mami, Slađi, te je pred svojom suprugom izjavio sljedeće:


- To je moj broj ženske, po svemu. Ja pričam sve iskreno, sviđa mi se tvoja mama - obratio se Izet Izabeli Alijoski.

Kako mu se sin smijao na konstataciju, Bels je prokomentarisala:

- Tebi je ovo smiješno, ja neću da prisustvujem ovome, dajte mi izolaciju momentalno - vikala je Bels po vili, dok se Slađa zacrvenila, te stidljivo se samo zahvalila na svim komplimentima koje joj je uputio Benjin tata.


(Happytv.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.