x

Lukas izvrijeđao bivšu, ali i njenu kćerku: Sonja je u rektumu Lepe Brene!

Aca Lukas proteklih dana žestoko se obračunava sa pjevačicom Lepom Brenom koja je prije njega nastupila na "Music Week" festivalu, i imala ogroman performans, ali je neke pjesme pjevala na plejbek što je folkera iziritiralo.

A obzirom na to da su Brena i Lukas imali već konflikte u prošlosti, folker je sada odlučio da iskali bijes na koleginici koja mu nije odgovarala na prozivke. Osim konflikta iz prošlosti, Lukas krivi Brenu i što mu se, navodno, umiješala u brak sa bivšom suprugom Sonjom, s kojom se sada pjevačica intenzivno druži.

A kada je Sonja objavila citat u kom djeluje kao da podržava Brenu, Lukas je "osuo paljbu" i po svojoj bivšoj:

- Jaki ljudi ne napadaju nikada, nemaju potrebu, znaju da su jaki. Slabi će uvijek napadati, njima treba glupo opravdanje za vlastitu nemoć - objavila je Sonja nečiji citat, koji je Lukas prokomentarisao.


- Eh, još kad bi nekada bar tri riječi ona sastavila! Znači novo zanimanje u slobodno vrijeme- Sakupljač “mudrolija” po društvenim mrežama. I vježbanje bočnog upliva u rektum balkanske zvijezde! Stop! Zatvoreno! Ne primamo one koji nam nisu potrebni, ni tu ni na kapiju, a ni u familiju. Ova zadnja odbijenica se zove Viktor stop! To je laf i već sada ozbiljan šmeker. Zbači, zbogom niste nam potrebni, pokušajte na nekom drugom mjestu, nekoj drugoj kapiji. Kakva je ovo trostruka odbijenica. Ali Vića čitao lektiru, locira, identifikovao, "prošetao" trojanskog konja, par krugova čisto da ispoštuje formu, i na ovom posljednjem ulazu stavio znak stop! - napisao je Lukas koji se u prvom dijelu nedvosmisleno obraća Sonji, dok u drugom dijelu deluje kao da je poruka upućena Breninom sinu Viktoru Živojinoviću. Inače, sa Viktorom se družila Sonjina kćerka Sofija sa kojom su čak i spajali Breninog mlađeg sina, ali izgleda da od njihove veze na kraju nije bilo ništa.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.