x

Lukas saslušan zbog krađe satova Saše Popovića!

Pjevač Aleksandar Vuksanović poznatiji kao Aca Lukas saslušan je zbog pljačke vile vlasnika "Granda", ekskluzivno saznaje Srpski telegraf! Lukasa je policiji prijavio Saša Popović kada je na TV vidio da ovaj nosi ručni sat kakav mu je ukraden tokom pljačke kuće na Bežanijskoj kosu početkom marta ove godine!

Za spornu pljačku optužen je Vojislav Stojičić (38), sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojčića Badže (46). Međutim, satovi koji su Popoviću nestali nisu pronađeni jer je Stojičić, iako je u kući pronađen njegov DNK, sve vrijeme tvrdio da mu je sve namješteno "zbog oca". Novi šok vlasnik "Granda" doživio je kada je gledao emisiju "Nikad nije kasno" u kojoj je gostovao Vuksanović i na njegovoj ruci ugledao sat identičan jednom od njegovih koji mu nedostaju.


- Vlasniku "Grand produkcije" zapao je za oko Lukasov sat jer ga ranije nije viđao na folkerovoj ruci. Nakon kraćeg dvoumljenja, ipak je odlučio da o svemu ovome obavijesti nadležne organe. On je policiji rekao da sumnja da je to jedan od osam muških satova koje mu je nekoliko mjeseci ranije Stojičić ukrao iz sefa u spavaćoj sobi - kaže izvor Srpskog telegrafa.


Ubrzo nakon Popovićeve prijave, policija je pozvala Lukasa na informativni razgovor kako bi se utvrdilo da li je u pitanju ukradeni predmet.


- Folker je inspektorima na saslušanju rekao da nije tačno da nosi ukradeni sat, kao i da je ovaj dobio od prijatelja! Ispričao je da je svoj stari humbolt zamijenio za ovaj sa prijateljem, te da je morao i da doplati pošto je dosta vredniji od njegovog - priča naš izvor.


Vuksanović je na saslušanje donio i pomenuti sat na uvid kako bi se utvrdilo da govori istinu i imenovao prijatelja od kojeg ga je kupio.


- U pitanju je sat vrijedan čak 35.000 eura i veoma je rijedak, pa je zbog toga Popović i posumnjao da je njegov! Ubrzo po saslušanju policija je uporedila serijski broj Lukasovog sata i utvrdila da se ne poklapa sa Popovićevim satom. Lukas je uz izvinjenje ispraćen iz policijske stanice, a inspektori su nastavili istragu jer vjeruje da će se prije ili kasnije neki od Popovićevih satova naći na ruci nekog poznatog jer nema svako novac za tako skupocijene časovnike - kaže naš sagovornik.



(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.