x

Luni se pobjeda i ne isplati! Isplivali honorari zadrugara: A pčelar iz Kupinova je svoje pare uzeo prije nego što je ušao!

Bivša učesnica rijalitija koja je željela da ostane anonimna, otkrila je honorare pojedinih zadrugara i u pitanju su vrtoglave cifre! Kako se navodi, za Lunu Đogani je rekla da je za ukupno učešće dobila 120.000 eura i da joj se pobjeda zapravo ne isplati. Naime, u tom slučaju, zaradila bi samo glavnu nagradu koja iznosi 50.000 eura.

Miljana Kulić navodno je imala 1.500 eura po nedjelji. Sada je to izgubila, jer je diskvalifikovana zbog agresivnog ponašanja. Miljana je Matoru tokom žurke udarila mikrofonom, a prije toga monstruozne prijetnje uputila je bivšem dečku Zoli.

Takođe, pravo na honorar izgubili su i njena majka Marija Kulić i beba Željko, jer su svi napustili rijaliti imanje zajedno sa njom.


Miki Đuričić dobio je dio novca prije ulaska u drugu sezonu "Zadruge" - 10.000 eura, a drugih 10.000 čeka da mu isplate po završetku.

Oni koji takođe imaju velike honorare su Aleksandra Subotić i Stanija Dobrojević, dok manje poznata imena, poput Pinkovih zvezda, u "Zadruzi 2" učestvuju bez honorara. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.