x

U PRIRODNOJ VELIČINI

Lutka za odrasle s likom po želji: Ovog glumca traže oba spola

Redovno dobivamo zahtjeve za princezu Dajanu, ali nikada ne bismo oskrnavili uspomenu na nju, rekao je izvršni direktor

Vodeća kompanija za proizvodnju igračaka za odrasle „Inferno Dolls“ otkrila je da su princeza Dajana (Diana), Kejt Midlton (Kate Midleton) i Megan Markl (Meghan Markle) među njihovim najvećim zahtjevima kada je riječ o seks-lutkama slavnih.

Proizvođači igračaka u „Infernu“ kažu da su preplavljeni zahtjevima za sličnim igračkama u prirodnoj veličini. Ali generalni direktor kompanije kaže da ga „ukus“ i „pristojnost“ sprečavaju da ispuni ljupke kraljevske zahtjeve čudnih kupaca.

Replika zvijezde "Peaky Blinders"

- Redovno dobivamo zahtjeve za princezu Dajanu, posebno poslije najnovije serije "Kruna", ali nikada ne bismo oskrnavili uspomenu na nju - rekao je izvršni direktor Ben Stroud za „South West News Service“, te dodao:

- Da smo samo motivirani novcem, kreirali bismo lutke Megan Markl i Kejt Midlton i vidjeli kroz prodaju koja je popularnija od njih dvije. Ipak, i ja sam u duši rojalista - dodaje on.

U međuvremenu, britanski biznismen kaže da je, također, preplavljen zahtjevima za seksualne lutke koje liče na Toma Hardija koji je rođen u Londonu.

- Dobivamo toliko zahtjeva za lutku Tom Hardi (Hardy), od muškaraca i žena, i iz cijelog svijeta. Pretpostavljao sam da će biti popularan u Velikoj Britaniji, ali ga vole i Amerikanci i Azijati - rekao je Stroud.

Međutim, izvršni direktor je pojasnio da njegova kompanija još nije napravila raskalašnu repliku zvijezde "Peaky Blinders", ali se nada da će zgodni glumac biti uključen u partnerstvo za zvanični proizvod za seks-lutke.

Otkrića u silikonskom inžinjeringu

- Stvarno se nadam da će prihvatiti ideju i pomoći nam da napravimo novu lutku koja će biti njegova dostojna verzija - izjavio je Stroud.

Inferno tvrdi da je najveći svjetski proizvođač TPE i silikonskih lutaka, koje su napravljene da izgledaju nevjerovatno realno, s fizičkim atributima, uključujući kosu, mišiće, madeže i replike genitalija.

Također, među najpopularnijima je i glumac iz filmova za odrasle Tor Džonson, kome je ova kompanija ispunila veliku želju da ima svoju lutku.

Trenutno, „Inferno“ koristi otkrića u silikonskom inžinjeringu za kreiranje vrhunskih seks-lutaka zasnovanih na stvarnim porno-zvijezdama, piše NY Post.



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.