x

Maca se ponovo PODSMIJAVALA Kiji, Sloba skočio da brani svoju ženu pa zaprijetio Diskreciji: SKRATI POGANI JEZIK DA TE NE BIH BACIO U BAZEN!

Maca Diskrecija i Kristina Kija Kockar imaju sukob koji je počeo od prije nekoliko dana kada je Diskrecija udarila veoma nisko i rekla kako Kija nikada neće moći da ima dece. Njihova svađa se produbila i danas na bazenu.

Naime, Maca je ponovo rekla Kiji da se nikada neće ostvariti kao majka. Ovaj Diskrecijin postupak osudili su svi zadrugari i savjetovali Kiju da ne skače na njene provokacije. Ipak, Kockareva nije mogla da obuzda bijes.

- Ti si to ponavljala, znači da se rugaš. Znaš da me to boli i namjerno na to udaraš. To su Macine riječi, da ja neću imati bebu, da se njemu mrtva majka prevrće u grobu. Da li je to ok da jedna ženska osoba kaže drugoj ženskoj osobi? Da li si shvatila da je to pogrešno - pokušala je Kija da spusti loptu.

- Naravno da nisam. Meni si ti stvarno smiješna, željna si pažnje - nastavila je Maca da provocira.

- Nakon ovoga, u svađu se umiješao Kijin suprug, Slobodan Radanović koji je, u svom stilu pokušao da odbrani Kockarevu od Macinih niskih udaraca.

- Skrati malo taj tvoj jezik pogani. Nemoj da sam te čuo više. Ja ću ti zabraniti. Ti si go*no jedno malo, zlo. Ćuti, baciću te sa sve stolicom u bazen. Ti si još gora što se ložiš na to - obratio se Sloba Maci a zatim i Kiji.

Ipak, njegovoj supruzi se nije svidjelo ovo obraćanje pa mu je odbrusila da nema pravo da je savjetuje šta će da radi i kako će da se ponaša.

- Ćuti tu, ti ćeš nešto da mi kažeš - odbrusila je Kristina Slobi. 

Kako je izgledala ova žestoka svađa, pogledajte u snimku koji slijedi.



(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.