x

auu

Maja i Peca mi se ne javljaju na telefon: Taki prvi put o tome što mu je kćerka preotela muža najbolje drugarice!

Radomir Taki Marinković prvi put se pojavio u javnosti na proslavi završetka "Zadruge 5" otkako je njegova kćerka Maja preotela muža Aleksandri Subotić.

Naime, Maja se našla u centru afere sa Predragom Pecom Raspopovićem, suprugom njene, sada bivše prijateljice Aleksandre.

Njen otac otkrio je da mu se kćerka ne javlja, a kako mediji pišu, njih dvoje otputovali su u Crnu Goru.


- Izvinjavam se svima što se nisam javljao dva dana. Maja mi se ne javlja dva dana, tako da nisam upućen gdje je, šta je. Nisam stigao da se čujem sa svojim djetetom, ona ima 25 godina, odrasla je. Čuo sam se sa Aleksadrom Subotić, sa njom sam u najboljim odnosima. Pitala me je: "Taki, šta je ovo?", nisam znao šta da joj kažem, mi smo veliki prijatelji - rekao je Taki za Blic i dodao:


- Imaju tri strane, Aleksandra, Peca, Maja, ne znam... Uvijek je to bilo korektno druženje, sve je bilo u najboljem mogućem redu - kazao je Taki.

Kako je istakao, bez obzira na sve što je uradila, Maju će uvijek podržati jer je jedino dijete koje ima.


- Uvijek ću podržati svoje dijete, uvijek sam na njenoj strani. Ja imam samo jednu Maju, ne znam da li je tačno da su njih dvoje zajedno. Komentarisaću nakon što budem pričao sa njima. Pecu sam zvao, ne javlja mi se. Ne znam da li su na Zlatiboru kako kažete... Ako je to istina, ne znam... Moram da vidim da li je to ljubav, tok svega toga ćemo vidjeti. Žao mi je što je neko ostao tužan, ali sve je to život - dodao je on.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.