x

Malčanski berberin djevojčicu držao u kući svoje majke! Monikine prve riječi: Zovite mamu, hoću moju mamu!

Monika Karimanović (12), koju je 20. decembra oteo Ninoslav Jovanović (46), zvani Malčanski Berberin, pronađena je juče oko 16 sati živa u selu Pasjača! Čim ju je policajac uzeo u naručje, ona je rekla: „Zovite moju mamu, hoću mamu!“

Kako saznajemo, monstruma je jedan mještanin vidio u selu, a on je, shvativši da će biti uhvaćen, iskočio kroz prozor kuće u kojoj se skrivao i dao se u bijeg. Policija mu je za petama, a pretpostavlja se da je na teritoriji Niškog okruga.

- Očevidac je ispričao da je naoružan nožem, a da nije primijetio da ima vatreno oružje. Navodno, kuća iz koje je pobjegao je rodna kuća njegove majke, inače napuštena, a nesretno dijete bilo je u toj napuštenoj kući - kaže sagovornik.


Prema našim informacijama, Ninoslav je sve vrijeme kod sebe imao mobilni telefon, ali ga sve do juče nije palio. - On je juče u jednom trenutku upalio mobilni telefon i odmah je lociran. Istovremeno ga je jedan mještanin primijetio. Shvativši da je opkoljen i da će biti uhapšen, on je odlučio da pusti žrtvu i da sam nastavi bijeg - kaže sagovornik Kurira.

Mala Monika, koja je 10 dana provela kraj opasnog otmičara i silovatelja, ispričala je policajcima da joj je Ninoslav rekao da se neće predati. - Živ im u ruke neću pasti - rekao je Jovanović djevojčici kada je shvatio da mu se policija približila i da će ga uhapsiti. - Djevojčica je rekla da je poslije ovih riječi on pobjegao. Rekla je da sa sobom nosi ogroman nož - kaže sagovornik.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.