x

Malčanski berberin se povjerio novinaru! Ispovijest monstruma: Žrtve ne biram nasumično!

Prva, jedina i dosad neobjavljena ispovijest Ninoslava Jovanovića ledi krv u žilama, jer on u razgovoru s novinarom Kurira nijednog trenutka nije pokazao kajanje za svoja zlodjela ...

Ovo je suština njegovih reči iz ispovesti koju je dao novinaru Kurira u martu ove godine, kada je poslije pet mjeseci izašao iz zatvora pošto je bio osuđen za s.ksualno uznemiravanje žena preko Fejsbuka.

Novinar Kurira tada je razgovarao s Jovanovićem, koji je u svojoj prvoj i jedinoj izjavi za medije iznio jezive stavove koje normalan čovjek ne može ni da zamisli.


Kurir zbog toga nije tada objavio ispovijest silovatelja. 

Jovanović je u martu 2019. godine, nakon 5 mjeseci robije izjavio: "Slobodno mogu da kažem da sam tako nešto uradio iz osvete. Zašto sam to uradio, ja dobro znam. Ono što sam učinio, učinio sam. Ja sam svoj dug državu odužio", rekao je on tada za Kurir.  Očigledno je da policija ima posla sa osobom koja je za psihijatrijsko vještačenje, a očajna porodica Monike i dalje proživljava agoniju i nada se kako je djevojčica nepovrijeđana, a da će monstrum uskoro biti iza rešetaka. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.