x

Malčanski berberin u zatvoru skovao zastrašujući plan: Oteću djevojčicu i sakriću je u zemunicu!

Od osuđivanog silovatelja Ninoslava Jovanovića (46), zvanog Malčanski berberin, i djevojčice Monike Karimanović (12), koju je oteo, već 11 dana nema ni traga, ni glasa.

S obzirom na to da postoji sumnja da monstrum ima pomagača, policija je prethodnih dana obavila razgovor sa svim ljudima koji su s njim bili u kontaktu i koji bi mogli da znaju nešto o njemu.

- Iako je on prilično asocijalan, imao je određen krug ljudi s kojima je kontaktirao - kaže izvor.


Tako su inspektori u petak razgovarali i s robijašima u zatvoru koji su svojevremeno bili Jovanovićevi cimeri. Jedan robijaš iznio je jeziva i zabrinjavajuća saznanja o Malčanskom berberinu.

- Zatvorenik s kojim je berberin dijelio ćeliju rekao je da je on tokom posljednjeg boravka u zatvoru pričao da će oteti djevojčicu. Kako je zatvorenik ispričao, Ninoslav mu je rekao: „Čim izađem iz zatvora, oteću djevojčicu. Odvešću je u selo Dublje i sakriti u zemunicu. Nikada je neće naći“ - kaže izvor Kurira i dodaje da je policija odmah po dobijanju ovih informacija otišla u selo Dublje i pretražila ga uzduž i popreko, ali tamo nisu nađeni nikakvi tragovi.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.