x

iznenadila je

Marija Šerifović kupila mami Verici stan od pola miliona eura u najelitnijem dijelu Beograda!

Marija Šerifović pazarila je još jedan luksuzni stan u elitnom beogradskom naselju Vest 65, a ovoga puta na poklon majci Verici! Pjevačica je majku prvo obradovala ključevima stana koji je u istoj zgradi, a onda je odvela na odmor u Dubai, gdje su uživale u provodu u najboljim hotelima.

- Marija je poslije serije koncerata dobro zaradila i od Jutjub kanala. Snima klipove skoro dvije godine, ima milionske preglede i od toga joj kaplje dobra zarada. Majci je prvo pomogla oko poslastičarnice u Kragujevcu, finansirala je dio sredstava da Verica proširi biznis, a sad je obradovala za sve pare. Prije odlaska u Dubai uručila joj je ključ stana koji je kupovala krišom - priča izvor i otkriva kako je Verica saznala za poklon.


- Kad je Verica došla kod kćerke u Beograd, ušle su zajedno u zgradu. Marija je pošla da otključa vrata, Verica je rekla da je omašila stan, a Marija je otvorila. Tad joj je rekla da je to poklon, pa je zagrlila i dala joj ključeve. Verici nije bilo pravo jer zna koliko stanovi koštaju u tom kraju, ali je na kraju sve ispalo kako treba. Ono što je posebno zanimljivo i na šta je Marija obratila pažnju jeste da joj majka bude blizu, budući da joj je uzela stan koji se nalazi sprat iznad njenog.


Inače, Šerifovićka je za kupovinu i kompletno sređivanje stana pukla oko pola miliona eura, ali od početka nije štedjela jer svi znaju koliko su ona i majka vezane:

- Poslije uručivanja poklona Marija je pokazala Verici rezervaciju za Dubai. Tamo su uživale, trošile pare i obilazile šoping-centre. Marija je majci rekla da ne štedi ni dinar, a svaki detalj s putovanja snimala je za svoj Jutjub kanal.


O zajedničkom odmoru oglasila se i Marija.

- U Dubaiju nam je bilo super, osim što se Verica svaki put šokirala kad je vidjela cijene mesa. Rekla sam joj da ne brine, da smo na odmoru i da sebi treba da uzme sve što želi, ali nije slušala. Bitno je da je kupovala posude za kuhinju, koje nikad nikome nisu trebale na odmoru, ali šta da radim. Nisam mogla nikako da je spriječim - rekla je pjevačica.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.