x

Marija Šerifović objavila pjesmu posvećenu sinu: "Sine moj, ovo je prvi poklon za tebe"

Nakon što je prije samo sedam dana objavila da je postala majka i da je na svjet stigao Mario, pop zvjezda Marija Šerifovic danas je predstavila pjesmu koju je posvjetila svom sinu.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Moj spokoj je dobio lice, a moje srce sada ima sigurnu luku. Muzika je uvijek bila moj jedini način da objasnim sebe, da podijelim komad svoje duše.

NAJČITANIJA VIJEST:

SAMO JE OČI ODAJU: Prepoznajete li pjevačicu sa slike?

Pjesmu „Dolazi ljubav“ pisala sam njemu, dok sam ga čekala i sanjala. Zato je danas djelim sa svima vama, da uz nju sanjate sve one koji vama donose ljubav i spokoj. Moja Ljubav je došla - ime joj je Mario. Sine moj, ovo je prvi poklon za tebe - napisala je Marija na svom Instagramu.

Pjesma „Dolazi ljubav“ je ujedno i posljednja numera s istoimenog albuma koji je izašao prije dva mjeseca i brojem pregleda potpuno pokorio region, gdje je sedmicama bio u samom vrhu trendinga.

NAJČITANIJA VIJEST:

OPA! MARKO I LUNA POSTAJU VODITELJI, SVIMA POKAZALI STUDIO - A EVO KO ĆE IM BITI GOSTI

Autorski tim koji potpisuje svakako najemotivniju Marijinu pjesmu čine: muzika i tekst Haris Rahmanović i Nino Mujagić, aranžman Dušan Alagić i Dušan Krsmanović, producent Dušan Alagić.


Prije početka velike regionalne turneje, Marija Šerifović će za novogodišnju noć nastupati u Zenici, a za reprizu u Budvi. 

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Video pogledajte OVDJE.


Avaz.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.