x

Matora otkrila šta joj je najveća želja: Voljela bih da sam muško, pa da...

Još uvijek se u "Zadruzi" prašina diže oko ljubavnog para Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković, koje su u lošim odnosima poslije Stanijinih prozivki da je Sanja pros..tutka. Jovana je shvatila da je pogriješila, a otkrila je šta joj je najveća želja.

"Nesigurna sam i svaki put imam tu sumnju u nju u svađi. Kad mi je rekla za te leptiriće, ja sam sebe ubijedila da je upravo to naš problem. Pokušala sam da nađem rješenje. Plašim se da budem ostavljena sa njene strane ako naiđe neki muškarac koji ispunjava njene kriterijume", rekla je Matora između ostalog.

Ona se osvrnula i na informaciju s kojom su svi upoznati, da je Sanja dva puta u spoljnom svijetu odbijala vjerenički prsten. Jovana bi voljela da sa svojom djevojkom zasnuje porodicu, pa je objasnila šta žarko želi.


"Ona je to rekla jer želi porodicu. Zato joj nabijam na nos tu vjeridbu, ja hoću da joj kupim prsten, ona to odbija. Voljela bih da sam muškarac da mogu da joj napravim dijete", izjavila je Matora.

"Odvratno se osjećam, obećale smo našim porodicama da nećemo da se svađamo. Kad sam ušla ovdje, falilo mi je pažnje. Sad jedino što mi fali jeste naš se.sualni odnos, jer ne možemo da ga imamo", dala je svoj komentar i Sanja.


Podsjetimo, posljednjih nekoliko dana Sanja je na udaru kritika i optužbi Stanije Dobrojević, koja tvrdi da ima dokaze da se Stankovićeva bavi najstarijim zanatom. Optuživala je više puta suparnicu da se pros..tuiše, a zbog Matorinog bliskog odnosa sa starletom iz Rume, Sanja je jednom već raskinula vezu.

Od tada su njih dvije u stalnim svađama, a prilikom jedne od njih Tomićeva je iznijela da su Sanju bivši momci maltretirali psihički i fizički.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.