x

Mega skandal! Saša Vidić objavio prepisku: Navodi se kako je Ceca tražila od Vranješa da joj donese telefon, a kada je odbio morao da joj uplati novac?

Poznato je široj javnosti da su Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović već dugi niz godina u sukobu. Ovaj estradni rat je dobio epilog i na sudu, gdje je Ceca tužila Karleušu zbog Jelenine optužbe da je Ražnatovićeva naručila ub.stvo Zorana Davidovića Ćande.

Još jedan od sukoba na društvenim mrežama se desio kada je Jelena prozvala Cecu da huška Acu Lukasa i da to ne bi radila da je njegov pravi prijatelj.

Međutim, ovaj estradni rat ne jenjava. Danas je Karleuša objavila fotografiju prepiske koju je prethodno objavio Saša Vidić, inače Cecin doskorašnji prijatelj. U prepisci se iznosi da je "srpska majka" ucjenjivala Ognjena Vranješa, piše Srbijadanas. Poznato je da Cecu narod naziva srpskom majkom, pa se čini da se u ovoj prepisci jasno aludira na nju?


- Ja znam drugu stranu priče iz prve ruke. Zaprepastila sam se jednim detaljem. Zvala ga je srpska majka i rekla mu je da donese telefon, on nije htio.

- Koga? Vranješa?

- Da, da. Ona rekla ok, uplati toliko i toliko para i poslala račun. I on uplatio.

U opisu ove prepiske Karleuša je napisala:

- Moja majka je uvijek govorila "sami će se svojim zlom zabaviti", polako.

Ostaje da vidimo da li će se oglasiti Ceca i odgovoriti na ove prozivke. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.