x

prelijepo

Mia Borisavljević otkrila zašto je krila da je trudna sa kolegom: Obećala da više neće lagati!

Pjevačica Mia Borisavljević prije samo nekoliko dana prvo je potvrdila da je ponovo u drugom stanju. Ona je odlučila i da govori gdje je iznijela više detalja o svojoj trudnoći.

"Ja sam znala već kada sam na početku krenula da vadim krv i kontrolišem rezultate. Bilo je samo pitanje dana kada će doći do prvog novinara. Željela sam što više da sačuvam za sebe, da se ne sazna u ta prva tri mjeseca", započela je Mia.

"Sada je početak trećeg mjeseca i to je buknulo u javnost. I sad je gotovo. Ja sad neću lagati i govoriti da nisam trudna", govori pjevačica.


Mia je u nastavku razgovora otkrila i ko se najviše obradovao prinovi u porodici, kao i kako je na lijepe vijesti reagovala njena prva kćerka Ema.

"Najviše se obradovao Bojan. Ema ne razumije to još najbolje. Kažem: "Mama će da ti rodi seku ili batu"; ona kaže: "I seku i batu" priča Mia za Red TV.

Podsjetimo, pjevačica Mia Borisavljević prije dvije godine dobila je kćerku Emu sa kolegom Bojanom Grujićem, a nedavno je progovorila i o proširenju porodice.


Naiem, ona je iskreno je odgovarala na pitanja obožavalaca sa Instagrama koja su joj pročitana tokom gostovanja u emisiji.

Kada je čula pitanje da li je ponovo trudna, iznenadila se, pa je nasmijala voditeljke svojom reakcijom.

"Pa dobro, ja sam se možda sada naspavala, pa izgledam svježije. Vidjećemo. Možda mi nešto slute. Voljela bih da imam dvoje djece. Dvije djevojčice. Ja sam tako naručila i za prvo dijete. Svi kažu da ona liči na Bojana", istakla je pjevačica u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.