x

dužan bogu i narodu

Miki Đuričić u dugovima do guše: Od zelenaša pozajmio 15.000 eura, pola spiskao na kocku!

Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada - poslovica je koja opisuje Mikija Đuričića, koji se navodno vratio starim navikama i porocima.

Pčelar iz Kupinova nikada nije krio da je u prošlosti konzumirao nedozvoljene supstance, kao ni da je ogromne sume novca ostavljao u beogradskim kazinima.

Međutim, iako tvrdi da je poročan život zamijenio porodičnim, "Rijaliti plus" došao je do saznanja da se prije ulaska u rijaliti Đuričić zadužio, i to kod kamataša. Naime, prema riječima izvora, Mikiju je trebao novac jer je iz prethodnog rijalitija izašao bez dinara kada je diskvalifikovan, te je 15.000 eura pozajmio od zelenaša. Iako je želio da novac uloži u biznis koji bi mu donosio stalne prihode, Mikija su ponijele stare navike, te ga je navodno potrošio na kocku.


- Miki je bio riješen da promijeni život iz korena. Otkako je dobio kćerku stalno razmišlja o njenoj budućnosti i trudi se da je obezbijedi. Po izlasku iz prethodnog rijalitija našao se u novčanim problemima jer zbog diskvalifikacije nije dobio honorare.

- Prihodi koje ima nisu mu bili dovoljni da započne biznis koji u budućnosti planira da ostavi kćerki Dunji - rekao nam je izvor, i otkrio na koji način je Đuričić našao dodatne prihode.


Kontaktirao je s ljudima koji daju novac na kamatu i od njih pozajmio 15.000 eura. Međutim, kada mu se toliko para našlo u rukama, lako se vratio starim navikama. Otišao je u kazino gdje je izgubio skoro polovinu pozajmljene svote - šokirao je pričom sagovornik.


- Iznos koji mu je ostao nije bio dovoljan da pokrene novi posao, pa je riješio da uđe u Zadrugu. Po izlasku iz rijalitija zelenašima će vratiti sav novac koji im duguje i time će zatvoriti sve kockarske dugove. Obećao je ženi da će zarad ljubavi prema njoj i njihovoj kćerki Dunji promijeniti život i da se više neće ni dr.girati ni kockati. Zbog toga sada izbjegava da ulazi u sukobe da ne bi bio diskvalifikovan i da bi uzeo honorar - ispričao je na kraju izvor.

..

.

.

..


Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.