x

MIKI ZVAO LUNU NA ORG*JE: Ovo niko nije smio da objavi!

Rijaliti-zvijezda i učesnik "Zadruge 2" Miki Đuričić postao je prva asocijacija kada se priča o s*ksu pred kamerama, a od očiju javnosti pčelar vješto pokušava da sakrije da je sklon još bizarnijim s*ksualnim egzibicijama. Dobro obaviješten izvor za Rijaliti ekskluzivno otkriva da je Đuričić pred sam početak "Zadruge 2" Lunu Đogani zvao na or*ije koje je redovno pravio na svom salašu, ali ga je blogerka odbila, te se sad pravi kao da se ništa nije desilo.

- Iako gotovo uvijek govori kako traži djevojke koje su poštene i vaspitane, Miki nerijetko pogazi svoje riječi i uradi suprotnu stvar. Njegovi bliski prijatelji upoznati su s tim da Đuričić voli razne s*ksualne egzibicije, a obožava da ima s*ks na neobičnim mestima, na kojima bi se rijetko ko usudio da uradi isto. Na jednom salašu pored Novog Sada redovno je organizovao neobične žurke, sve do ulaska u rijaliti. Na tom mjestu postoji i dio sa nekoliko spavaćih soba u kojima redovno noće njegovi gosti, a najčešće djevojke sa kojima Miki provede noć.


- I kad on nije na salašu, nekoliko njegovih prijatelja tu boravi, pa do duboko u noć prave haos. Mještani koji žive nedaleko odatle raspitivali su se ko tu živi, ali nisu smjeli da pozovu policiju da sve ispita. Tu je sve dobro opremio za boravak na duže, pa pored muzike ima i veliki roštilj i dvorište sa bazenom. Sa njim je obično nekoliko djevojaka, a dovodio je i znatno starije žene, sa kojima je takođe bio prisan, a neke od njih su uveliko udate - priča naš sagovornik i nastavlja:


- Kada je izašao iz prve sezone rijalitija, bliskim prijateljima se povjerio i rekao da mu se Luna Đogani najviše svidjela od svih djevojaka sa kojima je vrijeme provodi na imanju i da bi volio da je smuva. Jednom prilikom ju je pozvao na salaš i rekao joj da pravi dobru žurku i da bi volio da i ona dođe. Nikad pred kamerama nije smio da joj prizna koliko mu se sviđa jer je sve vrijeme bila zaljubljena u Slobu. Nije mu bilo jasno šta je vidjela na njemu jer ga je on uvijek nazivao balvanom i glupakom. Rekao joj je: "Dugo te nisam vidio i volio bih da te ugostim na mom salašu.



- Biće brdo djevojaka kod mene, imam puno praznih soba, pa nam neće biti dosadno. Hoću da znaš da mi se mnogo sviđaš i da mogu da te čuvam kao malo vode na dlanu". Ovo je Đoganijevu toliko šokiralo da mu je preko telefona svašta rekla. Urlala je: "Ja sam imala potpuno drugačije mišljenje o tebi. Kako te nije sramota da me zoveš na takve stvari?! Ti si prikriveni psihopata! Imaš bolesnu maštu. Zoveš me na o*gije na salašu sa ko zna koliko ljudi, a ovamo pričaš kako ti se sviđam?! Ako me još jedno budeš pozvao i pomenuo ovo, sve ću da otkrijem pred kamerama, pa ćeš vidjeti svoje". Tek tada je shvatio šta je uradio i nije je više zvao - završava naš sagovornik.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.