x

brutalno iskren

Mile Kitić progovorio o vanbračnoj djeci, pa spomenuo švalerisanje: Ako mi se vara, prevariću!

Pjevač progovorio o mnogim stvarima iz svog privatnog života. Pjevač Mile Kitić osvrnuo se na česte skandale koje njegov prijatelj Darko Lazić pravi i otkrio da li mu je dao neki savjet tim povodom.

„Pa nisam. Mi smo puno puta imali neke nastupe, ali šta ja da mu dijelim savjete, možda bi se uvrijedio ako bih mu nešto i rekao. Ima on oko sebe ljude s kojima radi i koji bi trebalo da ga savjetuju. Svaki čovjek ima pravo da živi svoj život, tako da mu nisam davao savjete, on je ipak zreo i mislim da mora sam da odluči o sebi“, rekao je on za Svet.

Priznao je i da li se plašio da njegova kćerka Elena ne krene putem poroka.


“Ja sam izuzetno zadovoljan mojom kćerkom. Ona je rasla u ovo malo ludo vrijeme, znate i sami kakva su vremena. Drugo ja sam svako veče sa mladim ljudima, pjevam po diskotekama i vidim da se tu svašta dešava. Međutim, moja supruga Marta je odigrala veliku ulogu. U najgore vrijeme kada je Elena imala 15-16 godina, kada djeca generalno ne znaju na koju će stranu, ona je mnogo pričala s njom i gledala filmove koji su na tu temu.


Elena i nije mnogo izlazila, ja sam joj rekao da imamo Bogu hvala veliku kuću, mnogo prostora i da može da dovede društvo tu i kada je išla negdje samo je bilo bitno da znam gdje je. I kada je imala nekog dečka, nije bio problem da ide negdje samo sam morao da znam gdje ide. Kao što i sami znate, do nje je teško doći. Ona slabo izlazi po klubovima, ja znam da su tamo izazovi, ali ja sam prezadovoljan njome. Siguran sam da je prošla taj period, toliko sam siguran u nju da ponekad ja od nje tražim po neki savjet. Ona niti pije, niti puši, niti bilo šta uzima, ali opet kažem tu je najveću ulogu odigrala Marta jer sam ja dosta radio”, kaže Mile.


Elena je sarađivala sa Rastom koji je, takođe, poznat po porocima, ali njen otac kaže da se nije plašio da će je druženje sa njim odvesti stranputicom.

“Ne, ne. Ona je radila i sa Bubom i sa Jalom i sa Rastom. E sad, Rasta je moj prijatelj prije svega i ja nemam pravo da bilo šta govorim, da li je on bio u tim problemima ili nije. Rasta je divan dečko, kulturan, obrazovan, a da li ima neke poroke to je njegova stvar. Ali nisam se plašio, znao sam da je ona prošla taj period i da od toga nema ništa”, kaže pjevač dalje.


Rekao je i postoji li šansa da on i Elena snime duet.

“Mnogi su govorili: ‘Snimi sa Elenom neki duet’, ali ja nisam bio za to. Prvo mi nije išlo da otac i kćerka pjevaju, drugo mi smo dva različita svijeta, ona pjeva jednu vrstu muzike, ja drugu. Međutim, sin pokojne Marine Tucaković uradio je jednu strašno dobru pjesmu da se to sa nama uklopilo. Ja sam otpjevao svoj dio, ona je otpjevala nešto u refrenu i nadam se da će u toku ljeta izaći pjesma i garant će biti slušana. Pa meni su se svi smijeali i kad sam snimio pjesmu ‘Cile Mile’ sa Đoganijem, a sad nema šanse da prođe veče bez te pjesme”, ističe on još.


Kaže i da se njegova supruga Marta konačno, poslije sedam mjeseci, vratila sa Dominikane.

“Jeste, došla mi je žena poslije šest mjeseci skoro sedam. Malo se prehladila. Došla mi je u nedjelju. Kakva je to slučajnost bila. Trebalo je da ima let nekoliko dana prije toga, ali se nešto iskomplikovalo. Elena i ja smo radili taj vikend u Švajcarskoj i desi se to da smo se istim avionom vraćali kući sve troje. Mi često idemo u Dominikanu, Elena i ja odemo na po mjesec, mjesec i nešto dana, a Marta bude bogami i do šest mjeseci”, priča Mile.


Iako se dosta pričalo o tome da je kupio kuću na Dominikani, kaže da je u pitanju penthaus.

“Nije kuća, kupio sam penthaus na dva nivoa. Pa što ne bih kupio, one vole to. Radi sebe možda i ne bih, meni je to daleko. Ali one to vole, posebno Elena. Marta je obišla sve destinacije, ne znam gdje sve nije bila, ali na Dominikani je dobra klima, ljudi su nekako usporeni sve je lagano, baš je prijatna atmosfera”, otkrio je pjevač.

Rekao je da se ne plaši toga da će mu žena biti nevjerna.

"Ne plašim se, nikad. Ako joj se vara, neka me prevari. Ako mi se vara, prevariću. Ali nema od toga ništa. Mi smo u tim godinama i toliko smo zajedno da stvarno nema potrebe. Ako treba, ja ću sjesti na avion i otići tamo, tako da nema potrebe za varanjem."


Demantovao je i navode da ima vanbračnog sina.

“Ma nemam, to je samo priča. Mene je po Njemačkoj jurila jedna lujka, ja sam rekao da je psihopata i ona me je tužila. Išli smo na sud, platio sam sudske troškove jer javno ne smiješ javno da kažeš da je neko psihopata. Al to je stvarno davno bilo. Ali od vanbračnog sina nema ništa, mogu da pričaju šta hoće. Da imam sina, ja bih ga priznao, ako je moj, naravno. Ali znate šta, skoro je izašlo kao šokirana javnost Mile Kitić ima kćerku još jednu. Pa ja imam kćerku iz prvog braka, to nije tajna. Ona ima četrdeset i nešto godina. Pišu da živi u Njemačkoj, a ona živi u Beogradu”, iskreno je odgovorio.


Osvrnuo se i na to kako se njegova kćerka iz prvog braka slaže sa Elenom.

“Super se slaže. Bili su na Zlatiboru zajedno. Ja sam s njom u kontaktu, pitam je i treba nešto. Čujemo se skoro svaki dan. Unuka mi je balerina u Amsterdamu, unuk mi je završio fakultet, sve je to na svom mjestu”, dodao je Kitić, između ostalog, za pomenuti medij.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.