x

Milić Vukašinović: KĆERKA MI SE PREDOZIRALA pošto su joj ODUZELI DJECU!

Roker Milić Vukašinović u srijedu je primio najstrašniju vijest – njegova kćerka Maja Avdibegović izvršila je samoubistvo u svom stanu u Sarajevu. 

Muzičar je, sa suprugom Suzanom, desetak dana boravio kod nje i za Beograd su krenuli svega nekoliko sati prije nego što je Maja sebi oduzela život, prema preliminarnim informacijama, prevelikom dozom droge.


"Do juče smo sjedili sa njom, pričali, sve je bilo u najboljem redu. Obećala mi je da će biti normalna, da se neće više drogirati, pokrenula je čak i neki biznis sa dečkom. Mislim da je taj rat u Sarajevu dosta uticao na nju, mnogi mladi ljudi tada su postali narkomani," rekao je on "Informeru".

Maja je imala i dva maloljetna sina, koja su predata na staranje Centru za socijalni rad.

"Ubijalo ju je što djecu viđa jednom nedjeljno, oduzeli su ih baš zbog njenog konzumiranja narkotika. Govorio sam joj da sve može da se riješi, da samo bude 'čista', čak su mi i tamo u Centru rekli da njeno stanje mora da se stabilizuje i da onda djeca mogu da joj budu vraćena," rekao je on.

"Uzimala je terapiju, ja sam je natjerao da se skine sa heroina. Prošle godine je bila na psihijatriji u Splitu, pa na liječenju u Sarajevu… Ubijeđen sam da je od tada, pa do utorka uveče, bila 'čista' i da nije uzimala drogu," rekao je on.

Muzičar i njegova supruga Suzana otputovali su odmah nazad u Sarajevo, kako bi organizovali posljednji ispraćaj Maje Avdibegović.


(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.