x

konačno progovorila

Milica Pavlović voli žene? Pjevačica otkrila pravu istinu!

Milica Pavlović godinama intrigira javnost svojim ljubavnim životom zato što nikada nije priznala nijednu vezu. Ni sada se.si senjorita ne želi da potvrdi da je u vezi sa crnogorskim vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, iako su ih paparaci uhvatili zajedno.

Godinama se na estradi šuška da Milica Pavlović voli žene, međutim, pjevačica kaže da bi bez problema priznala da je zaista lezbijka!


- Ne bih imala problem da priznam da volim žene da je to stvarno tako. Ljubav je nešto najljepše na svijetu. Bitno je da volite. Loše je biti emotivno hendikepiran i ograničen, teško je kada neko ne umije da voli. Ljubav je tu da se širi u svakom obliku.


- Otkad sam stupila na scenu, mediji me spajaju sa mnogim muškarcima i djevojkama. Mnogi su pokušavali da me isprovociraju i onda su govorili i pisali da sam u vezi sa tom i tom djevojkom... Mogla sam da nađem nekog muškarca i da ga predstavim kao momka i da time demantujem glasine. Izabrala sam da ćutim i da ne reagujem na stvari koje su me pogađale, već da rad i karijera govore za mene.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.