x

napravila haos

Miljana je bila vezana, čupala je sve kablove sa sebe, doktori hitno zvali psihijatra!

Rijaliti zvijezda Miljana Kulić susrela se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima usljed komplikacija nakon operacije želuca, zbog čega joj je život ugrožen.

Sada su se u medijima pojavile informacije da je Miljana navodno divljala, čupala kablove i da su ljekari navodno morali da pozovu psihijatra, saznaje Espreso.

"Miljani je izvađena slezina zbog hematoma koji su nađeni, ali postoje i trombovi u venama što je zabrinulo ljekare", potvrđuje već poznate podatke izvor pa otkriva infromacije za koje se do sada nije znalo:


"Miljani je veoma visok CRP, a leukociti su joj preko 40.000 što je stanje koje prevazilazi granice prosječnog čovjeka, Kulićeva je na pragu sepse, a dodatno zabrinjava velika količina tečnosti koja je pronađena u njenom abdomenu", priča on i dodaje da je Miljana navodno čupala kablove i bili su prinuđeni da pozovu psihijatra:


"Miljana je po prijemu u KC divljala i pravila velike probleme doktorima na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju. Čupala je sve sa sebe i kablove i kanile, a ljekari su bili prinuđeni da pozovu na hitnu konsultaciju psihijatra, koji je odobrio da Kulićeva dobije kafu i cigarete" - tvrdi izvor pa šokira:

"Nakon toga su morali da je vežu i daju sedative." - zaključuje izvor.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.