x

Miljana Kulić ponovo trudna! Uključila se uživo i otkrila svaki detalj: Plašim se, ne znam šta da radim!

Nedavno se završila treća sezona rijaliti programa "Zadruga", a još uvijek vlada interesovanje javnosti šta se dešava u životima bivših zadrugara. Oni se često oglašavaju na svojim Instagram profilima i sa pratiocima dijele dešavanja iz svakodnevnice.

Mina Vrbaški i Miljana Kulić obavile su razgovor u lajvu, te su hiljade njihovih pratilaca čuli o čemu su pričale. Na početku razgovora Miljana je otkrila da je mali Željko bio na moru sa njenom majkom i ocem. Potom je rekla da želi da smanji usne, jer joj se ne dopada što je pretjerala sa veličinom. Međutim, sve je iznenadilo kada je spomenula da sumnja da je trudna.


- Jel si ti sad u drugom stanju? - upitala je Mina.

- Vjerovatno! Evo mjesec i po dana mi kasni, a nikad mi nije kasilo. Ne smijem da odem da kupim test. Imam mučnine, loše mi je, noću ustajem, preznojavam se, nervozna sam... Garantujem da jesam.

- Uradi obavezno test - posavjetovala je Mina

- Ne smijem, plašim se. Ako mi pokaže dvije crte, šta ću - žalila se Miljana.


- Rodićeš - odgovorila je Mina.

- Ne mogu više da rađam. Što sam rađala, rađala sam. Željku prvo da obezbijedim sve, da se posvetim sebi i djetetu. Nije mi Zola muškarac za tako nešto, znaš i sama cijelu situaciju. Nije finansijski stabilan, ima poroke, kocku i ostalo, pa se ne bih usudila njemu da rodim dijete. Uopšte se ne pazim, 30 dana po dva puta i sve se dešava tamo gdje ne treba - rekla je Miljana.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.