x

borba

Miljana Kulić više nije na intenzivnoj njezi: Smirila se jer misli da će da puši u običnoj sobi, a evo do kad će ostati u bolnici!

Miljanu Kulić danas su iz Intenzivne njege Klinike za anesteziju UKC Niš ljekari prebacili na odjeljenje Klinike za digestivnu hirurgiju UKC Niš, saznaje nezvanično Kurir.

"Po nalogu šefa hirurških službi, koji je procijenio da je Miljanino stanje zadovoljavajuće, da su joj parametri bolji, pacijentkinju smo prebacili iz Intenzivne njege na u bolničku sobu, koja je takođe novoj zgradi Kliničkog centra", kaže naš izvor, javlja Kurir.


On navodi da je Miljana jutros bila prilično fina i djelovala je zadovoljno što izlazi iz Intenzivne njege. Vjerovatno se nadala da će u sobi moći da dobije cigare i kafu, ali će ona na novom odjeljenju biti pod neprestanim, 24-časovnim nadzorom sestara, kaže naš izvor, koji je dodao da dok je u bolnici to nema šanse da dobije.


Kako je rekao izvor, procjena je da će i za njeno psihičko stanje biti mnogo bolje da pređe sa intenzivne njege u bolničku sobu, tim prije što dobija svoju redovnu terapiju.

"Miljana će ostati u bolnici sve dok je to potrebno, dok hirurzi i ljekari ne procijene da je dobro pa i ako to traje do skidanja konaca", rekao je naš izvor.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.