x

Miljana napravila haos u Zadruzi: Za potrčke izabrala Lunu i Milana, a njihove rekacije... (VIDEO)

Miljana Kulić je ovonedjeljni gazda, a za potrčke je izabrala Lunu Đogani i Milana Miloševića, što je bilo iznenađenje za sve.

Jučerašnji dan protekao pod tenzijama, a zadrugari su se složili da će takva biti i cijela nedjelja, s obzirom na to da su potrčci Luna i Milan.

- Biće interesantni razgovori Lune i Milana u izolaciji, zato što oni puno toga znaju. Mislim da će cijela nedjelja biti pod tenzijama. Meni odgovara ovaj haos - rekao je Lepi Mića.

- Pokazaće se takozvani prijatelji, to ćemo vidjeti u subotu - rekla je Saška, a većina se složila s tim da jedva čekaju da vide kako će ko glasati u subotu.

U svakom slučaju, prema mišljenju zadrugara, ovo će biti jedna interesantna nedjelja, a kada dođe subota i dan za odluku ko je nominovan, tek će uslijediti prava zabava za gledaoce, ali i za sve njih u Bijeloj kući.

Miljana je za omiljenog zadrugara izabrala Marka Miljkovića.

- Drag mi je kao osoba, kao drug, mislim da ćemo nastaviti da se družimo i poslije rijalitija - rekla je Miljana, dok je Marko na tu temu rekao kako je očekivao ovu odluku i kako misli da će sve proteći u najboljem redu.

Svoj stav o izboru potrčka odmah je iznio Milan Milošević, koji je rekao da nije razočaran u Miljanin izbor.

- Naravno da je vrijeme da me neko postavi za potrčka, nakon toliko vremena. Znamo svi da to nije nešto dobro, ali možeš da provjeriš svoje glasače i da li si ovdje uzalud - rekao je Milan.

- Drugi potrčko je Luna Đogani iz istog razloga, jer nije bila nominovana. Takođe i Lunu vole zadrugari - odlučila je MIljana, a Sloba ju je čudno pogledao.

Luna Đogani prokomentarisala je da takođe nije iznenađena, a Maca Diskrecija ubacivala se pitanjem zašto blogerka ne plače, s obzirom na to da je ranije plakala kada se njen oženjeni dečko Slobodan Radanović našao u istoj situaciji, samo sa svojom suprugom Kristinom Kockar, sa kojom je spavao čak dvije nedjelje u izolaciji.

- Drago mi je što sam prvi put u izolaciji i što ću biti potrčko. Valjda ću da doživim da budem i vođa. Ja ću biti vrijedan potrčko. Ovdje mene vole samo zbog Slobe - iznijela je svoj komentar Luna.

- Miljana će ove nedjelje imati tri potrčka, zato što ću i ja spavati u izolaciji - rekao je Sloba.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.