x

Trendi voda s okusom novi je beauty hit

Možemo li beauty probleme riješiti vodom s okusom?

I baš kada smo mislili da smo već vidjeli i kušali sve, nakon vode s aktivnim ugljenom, vode od kaktusa, na red je došla bambusova voda. Riječ je o novom beauty trendu koji donosi mnogo prednosti koje prema riječima stručnjaka nisu dobre samo za vaše tijelo, već su i revolucionarne za vašu kožu. 

Bambusovu vodu već nazivaju prirodnim beauty proizvodom godine jer ju obožavaju dame kojima je dostupna. To nas uopće ne čudi kada znamo koliko može nadograditi beauty rutinu i dodatno naglasiti prednosti prirodne ljepote.

Koža

Dakle, sve što sadrži ekstrakt bambusa bogat je izvor silicija koji je zaista super za lijepu, zdravu i mladoliku kožu, ali i pomaže u sprječavanju bora. Nakon konzumacije ovog napitka očekujte čistu, sjajnu i ljepšu kožu. I ne brinite, napitak nema mnogo kalorija, točnije, boca vode sadrži samo pet kalorija, što znači da se nećete prepustiti nezdravom napitku već onom koji ima okus poput zelenog čaja, a dobar je za vaše tijelo. I naravno, ne sadrži šećere. 

Kosa

Na kvalitetu vaše kose također će utjecati sastojak čarobnjak – silicij. I vrlo će brzo pokazati nevjerojatan rezultat. Promjene koje možete očekivati su ubrzan rast i bolja kvaliteta kose odnosno vaše će vlasi biti deblje, snažnije i zdravije. Ako kvalitetu kose želite podignuti na još jednu razinu više, koristite proizvode za njegu kose koji sadrže ekstrakte bambusa. Oni će vam zaštititi kosu od oštećenja, ukrotit će kovrčavu kosu i poboljšati sjaj. Ali to nije sve, takve proizvode čak možete upotrijebiti kao zaštitu od visoke temperature na kojoj rade uređaji koje koristite za stiliziranje kose. 

Snažan antioksidans

Za bambusovu vodu kažu da je snažan antioksidans pa će vas zaštititi od bakterija i ojačati imunološki sustav. Znanost tek treba dokazati prednosti ovog pića no ono što se za sada zna, ukazuje na to da je on jako dobar za cjelokupno stanje organizma.

Hidratacija

Ako postoji jedna stvar koja nam je svima zajednička sigurno je to što svi u nekom trenutku imamo poteškoća s hidratacijom odnosno ne pijemo dovoljno tekućine. I baš poput kokosove vode, bambusova voda je izvrsna za hidrataciju. Budući da je puna elektrolita znači da će voda doći do onih dijelova vašeg tijela kojima je hidratacija najpotrebnija. Bambusova voda sadrži vitamin A koji ima veliki značaj za imunološki sustav, a također pomaže svim organima u tijelu da rade onako kako bi trebali. Sadrži i vitamin E koji djeluje kao antioksidans i štiti vaše stanice od oštećenja slobodnih radikala.


Izvor: Fashion.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.