x

to je trošenje novca

Na Anastasiju ne bih išla ni za džabe: Karleuša žestoko o Cecinoj kćerki!

Jelena Karleuša protekle je nastupala na Kopaniku u okviru festivala "Music week", a okupljenoj publici priredila je užitak za pamćenje.

Popularna pjevačica je pred okupljenim medijima istakla da je od organizatora dobila informaciju kako je njen nastup najposjećeniji od svih dosadašnjih.

- Dobila sam informaciju da je ovo rekordna posjeta - istakla je JK.


Jelena je na pitanje novinara da li bi prisustvovala nastupu kćerke svoje estradne neprijateljice Svetlane Ceca Ražnatović - Anastasije Ražnatović odgovorila bez pretjeranog dvoumljenja.

- Iskreno ne bih. Mislim da je to trošenje novca - iskrena je bila Karleuša, a kada su je pitali da li bi prisustvovala besplatno, kao iz topa je dodala:

- Ne bih ni za džabe!


Karleuša ističe koliko su njeni scenski kostimi neudobni, ali da zbog cjelokupnog užitka publike trpi sve, ali čini se da ni u ovoj izjavi nije zaobišla Cecinu nasljednicu koja se u okviru istog festivala pojavila u pantalonama i sakou.

- Skoro poslije svakog nastupa sam u podlivima i modricama. Sve što nosim ide uz ovaj posao. Čim neko obuče sako i pantalone, onda nema probleme. Trpim zarad toga da publici ipak pružim nešto mnogo, mnogo više - zaključila je Jelena.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor. Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.