Naćosi s piletinom
Ako volite da se pomalo zabavite dok spremate ručak, probajte naš prijedlog.
Sastojci:
pakovanje tortilja čipsa
250 g pilećih prsa
250 g milerama
konzerva (200 g) crvenog pasulja
konzerva (200 g) kukuruza
100 g kiselih krastavaca
100 g ementalera
2 limuna
paprika
so, šafran
Priprema:
Skuvajte piletinu i isjeckajte na kockice. Pospite sokom od limuna i ostavite da se ohladi. Iz konzervi iscijedite sok i pomiješajte sa sitno isjeckanim krastavcima i paprikom. Sastavite sve sastojke, posolite i pospite s malo šafrana. Pakovanje tortilja čipsa stavite u odgovarajuću činiju, a smjesu sipajte preko i služite.
.
(Nezavisne novine)
Podijeli komentar
Prijavi komentar
KOMENTARI
Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.