x

Nadeždina majka u suzama: Zar se 10 godina mučila da bi je izmlatio neki klinac! Mora da ga tuži!

Kao bomba ovog jutra odjeknula je vijest da je Toma Panić pretukao svoju djevojku, pjevačicu Nadeždu Biljić. Ona se oglasila za portal Pink.rs i ispričala da se, nakon gostovanja u emisiji "Zadruga - Narod pita" uputila u klub gdje je bio Toma, koji je flertovao sa djevojkama, a sa jednom se i poljubio!

- Ništa, pretukao me je, priveli su ga. Desilo se da je flertovao sa djevojkama, poljubio se na blic sa jednom. Neka djevojka je imala problem, ja sam ga pitala zašto to radi na moje oči i pošto sam ja kao ljubomorna, se desilo to. Moj ključ je bio kod njega, a on duguje neke pare. Ubjeđuje me da to nije tačno, pa kad smo otišli u stan, onda se ovo desilo - izjavila je Nadežda.

Slavica Biljić, Nadeždina majka, kroz suze je otkrila da je šokirana Tominim ponašanjem i da joj nije jasno zašto se ovo opet dogodilo njenoj kćerki.


- Katastrofa. Ne znam šta se desilo, bilo je sve u redu. Ona treba da ide u Urgentni centar na pregled, umlatio je kao stoku. Lice joj je skroz izobličeno. Ona je šokirana. Ona je šokirana, zvala me je oko pola 8, ja ne znam ni gdje se to desilo. Ona je valjda došla prva u stan, on je došao poslije nje, rekao joj je "Sku*čila si mi se, ne mogu očima da te gledam, da prespavam ovdje i idem". Ona nije prvo htjela da ga prijavi, vjerovatno se uplašila, onda je došla njena drugarica i ja sam rekla da ga prijavi, ne može tako. Žena ne treba da se bije, treba da se voli. Ako ju je volio, onda nije trebao da je bije, ako je nije volio onda nije trebao da se petlja sa njom. Ne razumijem uopšte šta je sa današnjim muškarcima, jesu ih roditelji tako vaspitali? Ja ne mogu da vjerujem. Ne mogu ni ja više ovo da izdržim! Zar se 10 godina mučila da bi je neki klinac izmlatio? Je l' ona ružna, šta? Ona je željna samo ljubavi, pa zar nema nikog na svijetu da joj to da? Ugrozila je zdravlje zbog njega, treba da ide da ispita taj šećer koji joj se pojavio vjerovatno od stresa. On je bio dobar prema njoj, ja ne znam šta je problem bio... Ona mora da ide u Urgentni, to mora da se evidentira, ona mora da ga tuži, meni je stvarno žao, ali to mora tako. Zna šta je prošla sa Mikijem, sve je mogao da joj kaže, ali ne da je udari. Trebao je da legne da spava i sutra da se raziđu kao ljudi. U kontaktu sam sa njegovom majkom, ona žena ne može preživjeti ovo. Ona mi šalje poruku "Ako se meni nešto desi, kaži Tomi da ga volim najviše na svijetu" - ispričala je Slavica.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.