x

Najpoznatiji pčelar u Srbiji pakuje stvari za Šimanovce: Miki ulazi u Zadrugu, a napolju čeka kćerku!

Najpoznatiji rijaliti-igrač Miroslav Miki Đuričić ponovo će biti dio rijalitija "Zadruga" već za nekoliko dana, saznaje Srpski telegraf.

Mikijev motiv je da zaradi novac kojim će dugoročno obezbijediti sigurnost svojoj partnerki, s kojom čeka kćerku i sa kojom planira da formira stabilnu bračnu zajednicu od avgusta, kada i očekuju rođenje djeteta.

- U avgustu ću postati otac, a o ostalim detaljima ne želim da govorim. Moja partnerka ne želi da se provlači po medijima i da se kompromituje jer je djevojka jako ozbiljna. Ako ja već pravim budalu od sebe po medijima i žutoj štampi, ona ne mora - rekao je Miki.


Dugi pregovori koje je imao sa čelnicima produkcije šoua i televizije Pink u toku izdržavanja kazne kućnog pritvora zbog nasilja nad Nadeždom Biljić i Suzanom Perović u prošloj "Zadruzi" privedeni su kraju na obostrano zadovoljstvo, a na Mikiju je da ispuni najprije svoja očekivanja, pa i očekivanja gledalaca koji ga podržavaju još od njegovog prvog učešća u rijalitiju "Veliki brat", koje se dogodilo još 2006. godine. Nezavidna materijalna situacija u koju je dospio zbog izdržavanja pomenute kazne u trajanju od osam meseci Mikija je natjerala da opet pogazi riječ, odnosno tvrdnju "da ga rijaliti nikada više neće vidjeti". Nekada omiljeni rijaliti-igrač, prema našim saznanjima, svakog trenutka će skinuti nanogicu jer je isteklo dvije trećine kazne od 12 mjeseci, a Đuričić je potvrdio naša saznanja i nagovijestio da ćemo ga uskoro gledati na TV ekranima.


- Kad budem skinuo nanogicu, sve je moguće. Ne znam šta ću raditi, a imam puno planova - rekao je Miki za Srpski telegraf u trenutku dok je, kako smo saznali, iščekivao i da mu fizički nanogicu uklone i da ponovo bude slobodan čovjek.

Za deceniju i po, koliko je prošlo od njegovog prvog rijalitija, Miki nije odustao od svog karaktera i skoro dječački naivne i brzoplete prirode, a svoja učešća u rijalitijima, koja se ne mogu prebrojati na prstima obe ruke, uvijek je isključivo vidio kao način da brzo zaradi poveću sumu novca koja mu, ruku na srce, nikada i nije bila dovoljna jer koliko god da je zaradio, sve je još brže potrošio na ugodan život, kocku i piće.


Izvor Srpskog telegrafa koji je Mikijev dobar prijatelj kaže da je ovoga puta obećao da neće pobjeći iz rijalitija, kao i da se neće fizički obračunavati sa konkurencijom, što je ranije u više navrata činio.

- Miki je imao dosta vremena za razmišljanje dok je nosio nanogicu i realno je sagledao stvari. Shvatio je gdje je grešio, a kaje se za mnoge postupke, pogotovo što je tukao Suzanu i Nadeždu. Drago mu je što će uskoro postati otac i što će imati obavezu prema tom malom biću da bude bolji i odgovorniji čovjek i sada želi da zaradi za kćerku i svoju buduću ženu - rekao je Mikijev odani prijatelj koji nije želio da ga imenujemo.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.