x

Nakon pet godina, Karleuša večeras kod Ognjena Amidžića: Voditelj otkrio detalje razgovora sa Jelenom i šta se sve sprema!

Kraj ove godine obilježio je "Pakleni decembar" u emisiji "Amidži šou" i brojna ekskluzivna gostovanja. Posljednja emisija "Amidži šou" u ovoj godini, večeras od 23 časa, biće u znaku povratka Jelene Karleuše na TV Pink, poslije pet godina.  

Jedna od najpopularnijih pjevačica na ovim prostorima, Jelena Karleuša, će kod Ognjena Amidžića u emisiji promovisati dvije nove pjesme, a osim o novim poslovnim uspjesima, govoriće i o privatnom životu i svim aktuelnostima.

Ognjen je zadovoljan zbog toga što će povratak Jelene Karleuše na TV Pink biti obilježen upravo u njegovoj emisiji.


- Riješili smo da taj mali jubilej od pet godina obilježimo u našoj emisiji (smijeh). Šalu na stranu, od Jelene se uvijek očekuje nešto novo, neobično i drugačije. Kada smo se dogovarali oko gostovanja, ona je dala neke prijedloge i na osnovu toga mogu da kažem da vas očekuje ludilo - rekao je Ognjen u susret ovonedjeljnoj emisiji i dodao:

- Očekuje vas premijera njenih novih pjesama, a ja sam spremio ovog puta neke specijalne igre za nju, mislim da ćemo nešto raditi i van studija, što će biti pravo iznenađenje za gledaoce.


Ognjen je otkrio i kako je izgledao taj prvi kontakt sa Jelenom i dogovaranje oko gostovanja.

- Porukama smo se dogovarali oko gostovanja, to je bio taj prvi kontakt sa njom, ostalo je još da se vidimo uživo i da finaliziramo sve oko samog sadržaja emisije - rekao je Amidžić, a na pitanje ko je kome prvi poslao poruku, kroz smijeh je odgovorio:

- U isto vrijeme smo jedno drugom poslali poruku (smijeh).


Kako zvuče Jelenine nove pjesme, kako se osjeća povodom povratka na Pink poslije pet godina, šta je novo na poslovnom, a šta ne privatnom planu, saznaćete u ovonedjeljnoj emisiji.

Ne propustite ekskluzivno gostovanje Jelene Karleuše i spektakularni završetak "Paklenog decembra" u emisiji "Amidži šou" u utorak 25. decembra od 23 časa samo na TV Pink!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.