x

NAKON ŠTO JE RAZOČARALA DARU: Seka pozvala publiku da dođu i na Darin koncert u Areni, a ovako joj je Bubamara odgovorila!

Seka Aleksić održala je sinoć, 14. aprila, uspješan koncert u prepunoj “Štark areni”. Pjevačica nije krila oduševljenje i zahvalila se svima koji su bili uz nju.

Ona je takođe odlučila da pruži podršku koleginici Dari Bubamari za njen predstojeći koncert u “Štark Areni”.

- Dragi moji, sljedeće subote 21. aprila pozivam vas sve da podržite Daru, kao što ste sinoć podržali mene - napisala je Seka.

Podsjetimo, Seka i Dara su u zategnutim odnosima, jer Bubamari nikako nije bilo milo što je zakazala koncert u “Areni” sedam dana prije njenog. Na pitanje da prokomentariše Sekin spektakl, Dara je dala sljedeći odgovor.

– Nemam komentar. Ja sam poznata po tome da svima želim sreću i da sam dobar čovjek i da ne želim nikom zlo. Onaj prvi utisak, a svi znate šta je, to mi je ostalo i neću da pričam o tome – rekla je Bubamara u emisiji “Premijera”.

Takođe, prokomentarisalaje  i Sekin gest da podrži njen koncert.

– Lijepo, baš lijepo. Trenutno ne mogu da razmišljam o tome, jer sam stvarno samo u svom koncertu. Na sve to ću da kažem da dođu 21. aprila i da vide spektakl. To je moj odgovor – rekla je Dara.



(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.