x

kriminalne veze

Narko veza repera i Velje Nevolje: Rasta dilovao za Veljka Belivuka!

Tokom akcije hapšenja pripadnika ekipe Veljka Belivuka, pažnju su privukle i veze poznatog repera Stefana Đurića Raste sa tom kriminalnom grupom. Policija je takođe tokom akcije zaplijenila i džip "Mercedes" koji je muzičar vozio, a vozilo je odveženo na forenzičku analizu da bi se utvrdilo da li je korišteno za likvidacije.

Među uhapšenim pripadnicima kriminalne grupe Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, jeste i bivši policajac iz Loznice, Vlado Georgiev, koji je, kako Kurir ekskluzivno otkriva, od aprila prošle godine bio menadžer repera Stefana Đurića Raste.

Georgiev je, inače, promijenio identite, a donedavno se zvao Dragan Sekulić.


- Sumnja se da je i Rasta, koji je 2020. hapšen pošto je kod njega nađeno oko 600 grama dr.ge, bio povezan s Belivukovom kriminalnog grupom. Džip "mercedes", koji je Rasta uzeo na lizing, na dan hapšenja grupe bio je u na parkingu SBPOK, a mnogi su se pitali zbog čega je policija zaplijenila reperov automobil - kaže izvor Kurira.

Kako otkrivamo, policija je oduzela Rastin "mercedes" tokom hapšenja Georgieva.


- Razlog za njegovo privremeno oduzimanje je to što je ovaj auto vozio Rastin menadžer, Vlado Georgiev, dok je reper bio u pritvoru - objašnjava sagovornik Kurira.

Prema njegovim riječima, sumnja se da je Rasta početkom 2020. godine počeo da kontaktira sa pripadnicima opasne kriminalne grupe Velje Nevolje.


- Prije nego što je muzičar uhapšen početkom oktobra prošle godine, više puta je viđan u restoranu na stadionu Partizana i to u društvu ljudi za koje se znalo da sarađuju s Belivukom. Ubrzo, Georgiev, koji se predstavljao nadimkom "Sekula" postao je njegov menadžer, otpustio je i ljude koji su ga do tada obezbjeđivali i angažovao "Veljine momke" - otkriva naš sagovornik.


Prema njegovim riječima, još uvijek se provjerava da li je Đurić dobrovoljno počeo da sarađuje s ovom kriminalnom grupom, ili je na neki način primoran.

- Kada je Đurić uhapšen, izjavio je da je dro+.ga koju je policija zaplijenila njegova, ali da ime osobe od koje je kupio ne smije da otkrije jer se plaši za svoju i bezbjednost svoje porodice - podsjeća on.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.