x

NATAŠA DOVELA KATJU LUKI: Lazukić drugi put sa kćerkom u Centru za socijalni rad, Bekvalčeva je ČVRSTO ZAGRLILA na kraju posjete!

Nataša Bekvalac dovela je malu Katju u Centar za socijalni rad kako bi Luka Lazukić vidio kćerku. Lazukić je stigao deset minuta prije Nataše na motoru kako bi ih sačekao.  

IT stručnjak ima pravo da kćerku viđa kćerku svake srijede na pola sata.   

Nataša je sa kćerkom i dadiljom došla do centra, gdje ih je Luka Lazukić čekao. Nataša je poslije nekoliko trenutaka izašla sama, a Katja i dadilja su ostale u centru. Bekvalčeva je otišla do kola, gdje je sačekala da prođu tih pola sata, koliko je sud odredio da otac može da bude sa djetetom, a onda je ušla u Centar po Katju i čvrsto je zagrlila.  


Luka Lazukić je bez riječi sjeo na motor i odvezao se.

Ovo je drugi put da je Luka poslije tri mjeseca vidio kćerku Katju.


"Sud je odlučio da Luka viđa dijete jednom nedjeljno pola sata. To nije konačna privremena mjera, ona je sklona promjenama, nakon što se ponovo uspostavi odnos između djeteta i oca. Ovakva mjera je donijeta u skladu sa zakonom, imajući u vidu da je u toku krivični postupak i uzrast maloljetnog djeteta. I viđanje je trenutno u Centru za socijalni rad - rekla je Lukina advokatica za Kurir. 


Prvi put je dijete dovela dadilja, a sad je bebu Katju dovela Nataša.


Izvor/Foto:Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.