x

NATAŠA ŽESTOKO SPUSTILA LUKU NA NASTUPU!

Pop zvijezda Nataša Bekvalac zablistala je u punom sjaju na spektakularnom nastupu koji je održala najednom prijestoničkom splavu u petak veče.

Nakon što je stigla na nastup, Panonska Barbika nije željela da komentariše činjenicu da je tog dana njen bivši partner, Luka Lazukić na sudu iznosio razne priče na njen račun, već je kroz osmijeh rekla: „Došla sam večeras da pjevam“. Tako je i bilo!


Vatrena plavuša popela se na binu, a nekoliko stotina njenih fanova, za koje je prijestonički splav bio premali da bi ih sve primio, uglas su pjevali Natašine hitove.

Pop zvijezda, vođena pređašnjim iskustvom, kada je njen nekadašnji suprug Luka Lazukić u jednoj od tužbi protiv nje tražio da mu vrati novac čak i za cijeđenu pomorandžu, koju joj je tokom braka plaćao, a za sve to je imao da priloži i račune na sudu, riješila je da se našali sa konobarima u klubu.


- Molim vas, mnogo sam žedna. Donesite mi jednu vodu, samo bez računa - rekla je Nata, nakon čega su je fanovi nagradili aplauzom, jer je svima bilo jasno zbog čega je to izgovorila.


Račun za giros, ali i sijalicu…

Kako se pisalo u domaćim medijima, Luka Lazukić je u tužbi protiv Nataše Bekvalac naveo da želi da mu ona vrati novac za cijeđenu pomorandžu, silikone i provodnike za kuću, teleće grudi koje su jeli u restoranu, cezar salatu, pet sijalica od po 40 dinara, ali i za avio-karte za Atinu i boravak tamo…


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.